Αθλητισμός

Λαμία – ΠΑΟΚ κύπελλο: Πράξη πρώτη με το βλέμμα στο τελικό

Λαμία – ΠΑΟΚ κύπελλο: Πράξη πρώτη με το βλέμμα στο τελικό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Λαμία και ΠΑΟΚ βγαίνουν στην κόντρα μετά από 2 αναβολές (8/03, 19.00, Cosmote Sport 4 HD), για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ κινούνται σε…ρυθμούς κυπέλλου αφού ύστερα από δύο αναβολές, οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται σήμερα από τη Λαμία (8/03, 19.00, Cosmote Sport 4 HD), με ξεκάθαρο στόχο να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει σημειώσει αρκετούς στο απουσιολόγιο του καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Κάργας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης, Γιάσμιν Κούρτιτς, Φιλίπε Σοάρες, Μάριος Τσαούσης, αλλά και ο Νέλσον Ολιβέιρα, σε αντίθεση με τους Στέφαν Σβαμπ (είχε πάρει ειδική άδεια επειδή γέννησε η γυναίκα του) και Γιόαν Σάστρε που θα δώσουν κανονικά το παρών στην κομβική αναμέτρηση του δικεφάλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Όσο για την ομάδα της Φθιώτιδας, ο Λεωνίδας Βόκολος δε θα έχει στη διάθεση του, τους Βέργο και Παπαδόπουλο αλλά ο πολύ σημαντικός Τόμας Ντε Βινσέντι βρίσκεται ξανά στην αποστολή.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα και σήμερα πρόκειται να τα δώσουν όλα για να πάνε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη ρεβάνς της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης αλλά σε καμία περίπτωση δε πρέπει να υποτιμήσει την σκληροτράχηλη Λαμία.

Ο ”Δικέφαλος του Βορρά” έχει επικρατήσει τις προηγούμενες δύο φορές που βρέθηκε με τους Λαμιώτες τη φετινή χρονιά (1-0 στη Τούμπα και 0-3 στο Αθ. Διάκος).

Στο ”Αθανάσιος Διάκος” θα έχει φιλάθλους μονάχα της γηπεδούχου ομάδας αφού αστυνομία και ΠΑΕ δεν επέτρεψαν τις μετακινήσεις οπαδών.

Για τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου, η κατάκτηση του κυπέλλου είναι ίσως ο βασικότερος στόχος για την φετινή χρονιά, καθώς από εκεί θα εξαρτηθεί και το πρόσημο της σεζόν, ενώ η Λαμία έχει ρίξει το περισσότερο βάρος στη μάχη της παραμονής στη Super League, όπως δηλαδή ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον αέρα του Metropolis 95,5.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments