Αθλητισμός

Σάλος με βίντεο που τον δείχνει να βγάζει το μόριό του σε δημόσια θέα και να πιάνει γυναίκα από το στήθος

Σάλος με βίντεο που τον δείχνει να βγάζει το μόριό του σε δημόσια θέα και να πιάνει γυναίκα από το στήθος

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Ο Κάιλ Γουόκερ πιάστηκε από τις κάμερες μπαρ που επισκέφθηκε στο ρεπό του από τη Μάντσεστερ Σίτι να εμφανίζει το μόριό του σε δημόσια θέα και να αγγίζει το στήθος μιας γυναίκας που δεν είναι η σύζυγός του.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι εικόνες που κυκλοφόρησαν με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος απεικονίζεται να βγάζει το μόριό του μέσα σε μπαρ και να αγγίζει επανειλημμένα το στήθος μιας γυναίκας που δεν είναι η σύζυγός του.

Το ρεπό που έδωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα στους παίκτες του μετά τη νίκη επί της Νιούκαστλ βρήκε τον διεθνή Άγγλο οπισθοφύλακα σε τοπικό μπαρ το απόγευμα της Κυριακής, όπου οι σκηνές που είδαν το φως της δημοσιότητας όχι απλά δεν τον κολακεύουν, αλλά τον θέτουν στο στόχαστρο των Αρχών.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε η «Sun», ο πιωμένος Γουόκερ γλεντάει με την παρέα του, ανάμεσα στην οποία και δύο γυναίκες και μετά από λίγο κατεβάζει το παντελόνι του εμφανίζοντας το μόριό του σε κοινή θέα, προς δυσάρεστη έκπληξη και σοκ των υπόλοιπων παρευρισκόμενων.

Στη συνέχεια, ο παντρεμένος με την Άνι Κίλνερ μπακ εθεάθη να πιάνει από το στήθος και να φιλάει μια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με το βρετανικό Μέσο, το βίντεο αυτό ενδέχεται να τον φέρει αντιμέτωπο με πειθαρχική έρευνα της αστυνομίας και ενδεχόμενη κατηγορία για έκθεση των γεννητικών του οργάνων σε κοινή θέα, η οποία στην Αγγλία επιφέρει ποινή φυλάκισης ως και δύο ετών.

Η καριέρα του Αγγλου δεξι μπακ

Ο Κάιλ Γουόκερ  28 Μαΐου 1990  είναι Βρετανός ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός αμυντικός στη Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Ο Κάιλ Γουόκερ ξεκίνησε την καριέρα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και το Νοέμβριο του 2008 δόθηκε δανεικός στη Νορθάμπτον Τάουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τον Ιούλιο του 2009 αγοράστηκε μαζί με τον συμπαίκτη του αμυντικό Κάιλ Νότον για 9 εκατομμύρια από την Τότεναμ, αλλά δόθηκε πίσω δανεικός στην Σέφιλντ για ένα χρόνο, όπως όριζε η συμφωνία, και τις επόμενες χρονιές δόθηκε δανεικός στη Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και την Άστον Βίλα. Το 2012 ανακηρύχθηκε νέος παίκτης της χρονιάς. Το 2017 αγοράστηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι για 50 εκατομμύρια λίρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments