Αθλητισμός

Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας: Δηλώσεις Σερέλη και πίστη στο πλάνο για νίκη

Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας: Δηλώσεις Σερέλη και πίστη στο πλάνο για νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Σε δηλώσεις προχώρησε ο τεχνικός των ''πρασίνων'' εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Χρήστος Σερέλης έδωσε τις δικές του απαντήσεις για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα κόντρα στον φορμαρισμένο Ερυθρό Αστέρα{10/3, 21:00} αποκλειστικά από το κανάλι NovaSports Prime.

Ο Παναθηναϊκός τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σταθερά στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, καθώς μετρά αρκετές συνεχόμενες ήττες και το πρόσωπο που παρουσιάζει παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στην αυριανή ”μάχη” που καλείται να δώσει η ομάδα του Χρήστου Σερέλη, αρκετές είναι οι προϋποθέσεις που επιβάλλεται να ακολουθήσουν για να διεκδικήσουν μια νίκη γοήτρου και ψυχολογικής σημασίας, δίχως κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι γνωστές απουσίες παραμένουν για το ”τριφύλλι” με τους Δημήτρη Αγραβάνη και Αρτούρας Γκουντάιτις να μην μπορούν να συμβάλουν στην προσπάθεια της ομάδας τους, καθώς εκτός παραμένει και ο Νέιτ Γουόλτερς, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αποκόμισε στο γόνατο. Από την ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Lazic.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 16η θέση με σκορ{8-19}, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας στην 13η θέση με σκορ{12-15}. Την αναμέτρηση θα την διευθύνουν Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ, Εμίν Μόγκουλκοτς και Ζοσέφ Μπισάνγκ.

Όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης για τον αυριανό αγώνα:

”Αυτό που περιμένουμε να δούμε στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα είναι η μεγαλύτερη προσήλωση στο αμυντικό μας πλάνο για 40′ λεπτά, αν είναι δυνατόν. Παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος θα μας βοηθήσει και πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις, να είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε τον συμπαίκτη μας και ο ένας να καλύπτει το λάθος του άλλου”.

Σχετικά με τους αυτοματισμούς που αναζητά να βρει:

”Σίγουρα κάποιοι αυτοματισμοί λείπουν από την ομάδα για αυτό θα πρέπει να υπερβάλουμε τους εαυτούς μας αμυντικά και επιθετικά, προκειμένου να μπορούμε να καλύπτουμε τις αδυναμίες μας. Οι αυτοματισμοί αφορούν και τα δύο κομμάτια. Αμυντικά, όπως προανέφερα, πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και στην επίθεση προφανώς χρειάζονται καλύτερες συνεργασίες, ώστε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να σκοράρουμε”.

Να διαχειριστεί σε μεγάλο βαθμό το κίνητρο που λείπει:

”Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατοχή, θα έλεγα, προσπαθούμε να περάσουμε στους  παίκτες ότι δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι. Δεν μπορούμε να μην έχουμε στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από μια μεγάλη νίκη επί της Ανατολού Εφές και οι δύο ομάδες θα είμαστε κουρασμένες. Έχουν στόχο την πρόκριση στα playoffs, αλλά και εμείς μην νομίζετε ότι θα παρουσιαστούμε αδιάφοροι. Βασικός στόχος όλων μας είναι να παρουσιάσουμε μια σκληράδα και να παλεύουμε πάντα για τη νίκη”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments