Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Συνάντηση αρχηγών με διοίκηση πριν τον ”τελικό” κόντρα την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Συνάντηση αρχηγών με διοίκηση πριν τον ”τελικό” κόντρα την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Διοικητικό μέλος του Ολυμπιακού μετέβη στο Ρέντη την Τετάρτη (8/3) και συναντήθηκε με τους αρχηγούς λίγο πριν το κρισιμότατο ντέρμπι της Ν. Φιλαδέλφειας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βρέτζος βρέθηκε στο Ρέντη την Τετάρτη (8/3) και συναντήθηκε με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά, τέσσερεις μέρες πριν τη τελευταία αγωνιστική και το μεγάλο εκτός έδρας ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ (Κυριακή 12/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD) .

Οι δύο πλευρές πιθανόν μίλησαν για τον κρίσιμο αγώνα που έρχεται τη Κυριακή (12/3) απέναντι στην Ένωση αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια των πλέι οφ, χωρίς να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες της συζήτησης, όμως μόνο από τη χρονική στιγμή κάποιος καταλαβαίνει αρκετά…

Οι ”ερυθρόλευκοι” παίζουν το πιο σημαντικό ματς της σεζόν, μέχρι τώρα, τη Κυριακή που έρχεται και η διοίκηση θέλει να το καταλάβουν άπαντες στην ομάδα, καθώς ίσως να μην υπάρχει ”αύριο” μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Η τελευταία εμφάνιση της πειραϊκής ομάδας στην ”OPAP Arena” δεν είχε καταλήξει καλά και σίγουρα οι άνθρωποι της ΠΑΕ δε θέλουν να ξαναδούν κάτι παρόμοιο. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και πέντε από τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και ένα ενδεχόμενο τρίποντο την Κυριακή θα φέρει εντελώς διαφορετικό αέρα στον Πειραιά ενόψει πλέι οφ.

Φυσικά το έργο του Μίτσελ δεν είναι καθόλου εύκολο, αφού να θυμίσουμε ότι η ”OPAP Arena” δεν έχει πέσει καμία φορά φέτος, ούτε καν για ισοπαλία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments