Ελλάδα

Τέμπη: Σε εξέλιξη οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα – Σύγχυση με το πόρισμα

Τέμπη: Σε εξέλιξη οι έρευνες των εμπειρογνωμόνων για το δυστύχημα – Σύγχυση με το πόρισμα
«Δεν γνωρίζουμε τον λόγο, τον ερευνούμε», σημείωσε

Το πέπλο του πένθους έχει πέσει πάνω από την Ελλάδα λόγω της σύγκρουσης των δύο τρένων που σημειώθηκε στα Τέμπη και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι. Παράλληλα νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της τραγωδίας.

«Φαίνεται μια σύγχυση, έλλειψη συνείδησης και έλλειψη βούλησης του σταθμάρχη Λάρισας», δήλωσε ο δικηγόρος ενός εκ των τραυματιών από το σιδηροδρομικό δυστύχημα Γιώργος Μπαρτζώκης στο protothema.gr.

Ειδικότερα, όπως διευκρίνισε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, το παραπάνω προκύπτει για τον 59χρονο «από τις ηχητικές συνομιλίες που δημοσιεύθηκαν χθες αλλά και από τη συνομιλία του σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλων με τον σταθμάρχη Λάρισας».

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε: «Αυτό, ουσιαστικά, επιβεβαιώνει τις αρχικές πληροφορίες μας, ότι κάτι γινόταν εκείνη τη βραδιά στον σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας, διότι όπως έγραψαν τα site περί “vertigo”, σημαίνει ότι έχει απώλεια συνείδησης. Άρα η είδηση σήμερα είναι ότι επιβεβαιώνεται από τον σταθμάρχη Παλαιοφαρσάλων η απώλεια συνείδησης και βούλησης κατά τη διάρκεια εκείνης της βραδιάς. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο, τον ερευνούμε. Αυτός είναι ο ρόλος της πολιτικής στήριξης της κατηγορίας και αυτόν θα υπηρετήσουμε».

Τέλος, ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν έχει λάβει ακόμη γνώση της δικογραφίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments