Ελλάδα

Τέμπη: Έρχονται και άλλες διώξεις μετά τον επιθεωρητή και τους δύο σταθμάρχες

Τέμπη: Έρχονται και άλλες διώξεις μετά τον επιθεωρητή και τους δύο σταθμάρχες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ολοένα και μεγαλώνει το κάδρο των υπευθύνων για την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη

Ολοένα και μεγαλώνει το κάδρο των υπευθύνων για την τραγωδία με τους 57 νεκρούς στα Τέμπη, καθώς, μετά την προφυλάκιση του μοιραίου σταθμάρχη Λάρισας και την άσκηση διώξεων εναντίον του επιθεωρητή και των άλλων δύο σταθμαρχών που είχαν βάρδια στη Λάρισα, αναμένονται και άλλες διώξεις, με την προσοχή να στρέφεται πλέον και στα κεντρικά του ΟΣΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα στρέφεται στους κεντρικά υπεύθυνους του ΟΣΕ, οι οποίοι λάμβαναν έναν μήνα νωρίτερα τις λίστες με τις βάρδιες και όφειλαν να ελέγξουν αν έχουν τοποθετηθεί σωστά οι σταθμάρχες και αν καλύπτονται οι ανάγκες.

Όσον αφορά στις διώξεις που έχουν ήδη ασκηθεί, στο κάδρο βρίσκονται ο επιθεωρητής και οι δύο σταθμάρχες, οι οποίοι φαίνεται να έφυγαν νωρίτερα από τη λήξη της βάρδιάς τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ποινές που θα αντιμετωπίσουν ανέρχονται από 10 χρόνια έως και ισόβια, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών.

Ο επιθεωρητής έβαλε επί 4 ημέρες μόνο του τον άπειρο σταθμάρχη στη Λάρισα, ενώ ο βασικός σταθμάρχης, ο συμβασιούχος, είχε υποχρέωση να κάτσει μέχρι τις 11 το βράδυ. Ο δε βοηθητικός, έπρεπε επίσης να κάτσει έως τις 11. Και οι δύο έφυγαν νωρίτερα.

Οι δύο σταθμάρχες θα κληθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες από την ανακρίτρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments