Lifestyle

Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Αν υπάρχει 3ο πρόσωπο στη σχέση Παναγιώταρου-Σχίζα θα φανεί»

Αριστομένης Γιαννόπουλος: «Αν υπάρχει 3ο πρόσωπο στη σχέση Παναγιώταρου-Σχίζα θα φανεί»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

"Εγώ με την Αλεξάνδρα έχω κόψει τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε σχεδόν καμία επικοινωνία, οπότε δεν ξέρω ούτε πώς σκέφτεται, ούτε πώς λειτουργεί", σχολιάζει ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για την πρώην σύντροφό του.

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός σχολίασε τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα περί τρίτου προσώπου ανάμεσα στην πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, και τον Στάθη Σχίζα.

View this post on Instagram

A post shared by Aristomenis Giannopoulos (@agplasticsurgery)

«Δεν ξέρω, δεν το παρακολουθώ το θέμα. Νομίζω ότι αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο ή δεν υπάρχει, θα φανεί. Μια φωτογραφία μπορεί να είναι οτιδήποτε», ανέφερε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

«Εγώ με την Αλεξάνδρα έχω κόψει τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε σχεδόν καμία επικοινωνία, οπότε δεν ξέρω ούτε πώς σκέφτεται, ούτε πώς λειτουργεί», προσθέτει στη συνέχεια.

Σε ερώτηση που του έγινε για το θέμα της Ελευθερίας Ελευθερίου και τα όσα είπε στον Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star, ο Αριστομένης Γιαννόπουλος απαντά:

«Είναι πολύ λεπτό το θέμα, νομίζω ότι αν ο άλλος είναι πολύ δικός σου άνθρωπος καλύτερο είναι να του το πεις, αν όχι μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ. Γιατί να μην είναι ψυχολογικά καλά η Αλεξάνδρα; Γύρισε το αγόρι της, έλειπε τόσους μήνες, μια χαρά θα είναι. Αν έχουν θέμα, ας βγουν να το διαψεύσουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments