Lifestyle

Άσχημα τα νέα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Άσχημα τα νέα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Χώρισε μετά από δυο χρόνια γάμου με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν διαλέξει για να συνεχίσουν στη ζωή τους η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πλαστικός χειρουργός  Αριστομένης Γιαννόπουλος. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου Love it στο ΣΚΑΙ το πρώην πλέον ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει χωρίς εντάσεις, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει διαζύγιο αλλά είναι σε διάσταση. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 και παντρεύτηκαν το 2018 στον Άγιο Γεώργιο στο Τατόι, σε μια θεαματική γαμήλια τελετή, με πολλά πυροτεχνήματα και διάσημους καλεσμένους, όπου μεταξύ άλλων η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα και στη γαμήλια δεξίωση τραγούδησαν ο Bo και η Έλλη Κοκκίνου.

Η 27χρονη ξανθιά καλλονή την οποία είχαμε γνωρίσει μέσα από το ριάλιτι My Style Rocks, έχει επίσης κάνει το πέρασμά της από τον διαγωνισμό ομορφιάς «Playmate». Με σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, κατάγεται από την Τρίπολη και συγκεκριμένα το χωριό Αρτεμίσιο.  Η Αλεξάνδρα παντρεύτηκε τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο οποίος είχε διορθώσει κάποιες ατέλειές της, γεγονός που δεν έχει κρύψει και η ίδια. Η δουλειά του πρώην συζύγου της ήταν φανταστική αφού το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και ελκυστικό.

Το 27χρονο μοντέλο έχει δικό του online μαγαζί με ρούχα και χαρακτηρίζει το στιλ του κυριλέ chic. Έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε διαφήμιση για το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η οποία είχε διχάσει την κοινή γνώμη, επειδή συμμετείχαν σε αυτήν κορίτσια που υποδύονταν τις νοσοκόμες με πολύ σέξι αμφίεση.

Η ξανθιά καλλονή και πρώην παίκτρια του «My style rocks» κερδίζει ολοένα και περισσότερους followers στο instagram. Μπορεί να στάθηκε αφορμή το «My style rocks» να την γνωρίσεις, όμως έχει αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την αναγνωρισιμότητα που της χαρίστηκε. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει δημιουργήσει την δική της κολεξιόν με ρούχα και έναν υπολογίσιμο και σούπερ σέξι προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

Αν και τις τελευταίες εβδομάδες δεν ποζάρει με σέξι διάθεση, προσπαθώντας να σεβαστεί τα όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κορονοϊού, η ξανθιά καλλονή έχει φωτογραφίες που δεν ξεχνιούνται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments