Ελλάδα

Κλειστοί από τις 10:30 οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»

Κλειστοί από τις 10:30 οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς τους σταθμούς χωρίς στάση, εξαιτίας των κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη

Κλειστοί θα παραμείνουν από τις 10:30 οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση, εξαιτίας των κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας για την τραγωδία στα Τέμπη. Υπενθυμίζεται πως σε νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έχουν καλέσει τους πολίτες την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 12:00 το μεσημέρι, η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ, με βασικό αίτημα να μη συγκαλυφθεί η τραγωδία στα Τέμπη, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη και να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

Επίσης, καλέσματα έχουν απευθύνει φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και συνδικάτα, ενώ συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά και σε άλλες πόλεις.

Πανελλαδικές συγκεντρώσεις και σήμερα για τα Τέμπη – Στις 12:00 στο Σύνταγμα η πορεία στην Αθήνα

Πλήθος κινητοποιήσεων έχει προγραμματιστεί και σήμερα σε όλη τη χώρα με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην Αθήνα, στις 12 το μεσημέρι ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ πραγματοποιούν νέα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα, με βασικό αίτημα να μην συγκαλυφθεί η τραγωδία, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας. Επίσης καλούν φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και συνδικάτα, ενώ συγκεντρώσεις θα γίνουν σε ΘεσσαλονίκηΛάρισαΗράκλειοΧανιά και σε άλλες πόλεις.

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν οι συνοικίες που από Δευτέρα έως και Τετάρτη θα διεξαχθούν σε τοπικό επίπεδο δράσεις από τοπικούς φορείς (ήδη το Σάββατο 11/3 έγιναν αρκετές συνοικιακές συγκεντρώσεις) και ακολουθεί η 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments