Ελλάδα

Σταθμός Λαρίσης: Εκκενώνεται σταθμός του Μετρό και δύο ξενοδοχεία λόγω απειλής για βόμβα

Σταθμός Λαρίσης: Εκκενώνεται σταθμός του Μετρό και δύο ξενοδοχεία λόγω απειλής για βόμβα
Σε εκκένωση του σταθμού Λαρίσης, καθώς και δύο ξενοδοχείων σε Μεταξουργείο και Άγιο Παντελεήμονα, προχώρησε η Αστυνομία, λόγω απειλής για βόμβα.

Σε εκκένωση του σταθμού Λαρίσης, καθώς και δύο ξενοδοχείων σε Μεταξουργείο και Άγιο Παντελεήμονα, προχώρησε η Αστυνομία, λόγω απειλής για βόμβα. Συγκεκριμένα, στις 8:40 έγιναν τηλεφωνήματα που προειδοποίησαν για έκρηξη βόμβα μετά από τρεις ώρες, στον σταθμό Λαρίσης και στα ξενοδοχεία Novotel στη Μιχαήλ Βόδα και Stanley στο ΜεταξουργείοΓια τον σκοπό αυτό, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο Θ. Δηλιγιάννη, στην οδό Οδυσσέως από το ύψος της Κολωνού ως το ύψος της διασταύρωσης με τη Δηλιγιάννη και στη Μιχαήλ Βόδα από το ύψος της διασταύρωσης με τη Λιοσίων.

Μετρό: Κλειστοί οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» από τις 10.30 το πρωί

Λόγω των κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» θα κλείσουν στις 10:30 το πρωί και οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση.

Εν τω μεταξύ πλήθος κινητοποιήσεων έχει προγραμματιστεί και σήμερα σε όλη τη χώρα με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη.

Στην Αθήνα, στις 12 το μεσημέρι ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ πραγματοποιούν νέα συλλαλητήρια στο Σύνταγμα, με βασικό αίτημα να μην συγκαλυφθεί η τραγωδία, οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να ληφθούν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας. Επίσης καλούν φοιτητικοί σύλλογοι, μαθητές και συνδικάτα, ενώ συγκεντρώσεις θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Χανιά και σε άλλες πόλεις.

Τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν οι συνοικίες που από Δευτέρα έως και Τετάρτη θα διεξαχθούν σε τοπικό επίπεδο δράσεις από τοπικούς φορείς (ήδη το Σάββατο 11/3 έγιναν αρκετές συνοικιακές συγκεντρώσεις) και ακολουθεί η 24ωρη πανελλαδική πανεργατική απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments