Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν από το απόγευμα της Δευτέρας τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν από το απόγευμα της Δευτέρας τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Το ΣΕΦ ανοίγει τις πύλες του για το δεύτερο φετινό ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 30 Μαρτίου και οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από το απόγευμα της Δευτέρας (14/03)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πατά στην κορυφή της EuroLeague, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει πως από το απόγευμα της Δευτέρας (13/01 – 15:00) θα τεθούν προς διάθεση τα εισιτήρια των τριών αναμετρήσεων που απομένουν για τον Μάρτιο. Μεταξύ αυτών φυσικά και το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή (30/03 – 21:30). Άλλωστε η στήριξη των φίλων του Ολυμπιακού για την ομάδα του Μπαρτζώκα έχει γίνει φανερή από τα πέντε διαδοχικά sold out που έγιναν στο ΣΕΦ τη φετινή σεζόν, κάτι που φυσικά αναμένεται στη «μάχη» των αιωνίων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προγραμματισμό των φιλάθλων, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 13/01/2023 και ώρα 15:00 θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τους υπόλοιπους αγώνες του ΜΑΡΤΙΟΥ.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση σε πρώτη φάση, μέσω του www.olympiacosbc.gr από το www.ticketmaster.gr, είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στο τηλέφωνο 2111996007.

Οι αγώνες για τους οποίους θα πωλούνται εισιτήρια είναι οι παρακάτω:

Κυριακή 26/01/2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ MATECO (19:15)

Τετάρτη 29/03/2023 OLYMPIACOS BCLDLC ASVEL VILLEURBANNE (21:00)

Παρασκευή 30/03/2023 OLYMPIACOS BCPANATHINAIKOS (21:30)

Για τα επιπλέον εισιτήρια που θα διατίθενται ανά αγώνα, θα βγαίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάρε και εσύ θέση στην εξέδρα και στήριξε με τη δύναμη της φωνής σου την προσπάθεια της ομάδας μας. #OLYKOKKINA #THIS IS PIRAEUS #TOGETHERWEFIGHT»

Σλούκας αγώνας δρόμου για Ζάλγκιρις και Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Σλούκας δεν κατάφερε να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Προμηθέα. Ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος με την Μπάγερν το βράδυ της Πέμπτης, αποχωρώντας με ενοχλήσεις και οι εξετάσεις του έδειξαν ότι ταλαιπωρείται από μία θλάση πρώτου βαθμού.

Κάτι που αυτόματα σημαίνει πως ο Σλούκας μπαίνει στα… πιτς και κάνει αγώνα για να προλάβει τις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται για τον Ολυμπιακό, τόσο στην EuroLeague και το ταξίδι στο Κάουνας για το ματς με τη Ζάλγκιρις (16/3 – 20:00), όσο και στην Basket League με τους Πειραιώτες να αγωνίζονται σε μία εβδομάδα στην έδρα του Παναθηναϊκού για τη 19η αγωνιστική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments