Lifestyle

Γιάννης Σπαλιάρας: Η ερώτηση που τον έφερε σε δύσκολη θέση – «Μας βλέπουν και παιδιά»

Γιάννης Σπαλιάρας: Η ερώτηση που τον έφερε σε δύσκολη θέση – «Μας βλέπουν και παιδιά»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

"Ήταν λίγο άδικο, σίγουρα έκανε κάποια λάθη αλλά δεν χρειαζόταν όλο αυτό", δηλώνει ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός, με αφορμή την παλαιότερη συμμετοχή του στο Survivor, ρωτήθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Spaliaras (@gspaliaras)

«Ο Στέλιος (Χανταμπάκης) είναι πιο μαζεμένος φέτος και το βρίσκω λογικό μετά από όλο αυτό που πέρασε. Ήταν λίγο άδικο, σίγουρα έκανε κάποια λάθη αλλά δεν χρειαζόταν όλο αυτό. Είναι πολύ επιφυλακτικός έως τρομαγμένος», δηλώνει ο Γιάννης Σπαλιάρας για τον φίλο του, Στέλιο Χανταμπάκη.

Για τον Στάθη Σχίζα, την οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor αλλά και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, το γνωστό μοντέλο σχολίασε: «Δεν θέλω να πω κάτι για ένα ζευγάρι, τα παιδιά σίγουρα ξέρουν καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τους χαρακτηρισμούς «κλέφτρα» και «ψεύτρα» που χρησιμοποίησε ο Σπύρος Μαρτίκας κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου, ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν έκρυψε την αμηχανία του, απαντώντας: «Δεν πρέπει να ακούγονται τέτοια πράγματα στην τηλεόραση, μας βλέπουν και παιδιά. Να προσέχουμε λίγο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments