Αθλητισμός

Stoiximan Super League: Ο Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων των playoffs

Stoiximan Super League: Ο Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων των playoffs

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο αρχιδιαιτητής, Στίβεν Μπένετ, κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs της Stoiximan Super League την Δευτέρα 27 Μαρτίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έκκρυθμη. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, κλίμα που μυρίζει μπαρούτι και διαιτησίες οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων. Στο επίκεντρο όλου αυτού του σκηνικού βρίσκεται ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Στίβεν Μπένετ, ο οποίος δέχεται πυρά από αρκετές ομάδες για τις αποφάσεις του.

Μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με αποκορύφωμα την διαιτησία του Νταμπάνοβιτς στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena, ο Άγγλος κάλεσε σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα playoffs της Stoiximan Super League την Δευτέρα, 27 Μαρτίου στις 12:00, στα γραφεία της ΕΠΟ.

Στόχος δεν είναι άλλος από το να πέσουν οι τόνοι, να δοθούν διευκρινίσεις, να ακουστούν όλες οι απόψεις και να υπάρξει μια κοινή συνισταμένη, ώστε να κυλήσουν κανονικά τα playoffs και να ολοκληρωθεί ομαλά το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο είναι το πιο ανταγωνιστικό εδώ και πολλά χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ καλεί σε σύσκεψη τους προέδρους των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα play off της Super League1 την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ“.

Γιοβάνοβιτς: «Χρειαζόμαστε υψηλότερου επιπέδου διαιτητές»

Για το αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ σήμερα και για την διαιτησία: «Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που σε γενική εικόνα που δεν συμφέρει καμία ομάδα. Στα μεγάλα παιχνίδια όλοι οι βαθμοί θα είναι χρήσιμοι μέχρι το τέλος. Νομίζω ότι είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Αισθάνομαι άσχημα να μιλάω γι΄ αυτά. Δεν το έχω κάνει ποτέ. Θα συμφωνήσω μόνο σε όλο αυτό που λεγόταν αυτή την εβδομάδα ότι πραγματικά στα πλέι οφ που 4 ομάδες διεκδικούν το πρωτάθλημα  και άλλες δύο ομάδες που παλεύουν για την Ευρώπη χρειαζόμαστε πιο υψηλού επιπέδου διαιτητές. Σίγουρα χρειαζόμαστε. Ζούμε σε ένταση και είναι μετά από πολλά χρόνια 4 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον εμείς που είμαστε υπεύθυνοι (σ.σ. προπονητές και ομάδες) να κάνουμε τα παντα για να έρχονται οι φίλαθλοι στα γήπεδα και να προσπαθήσουν την ομάδα τους σε φυσιολογικά πλαίσια. Σε αυτό το πράγμα πέρα από την ετοιμότητα των ομάδων, χρειαζόμαστε διαιτητές από πιο υψηλό επίπεδο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments