Πολιτική

Οι δηλώσεις Λοβέρδου και οι «πηγές του ΠΑΣΟΚ»

Οι δηλώσεις Λοβέρδου και οι «πηγές του ΠΑΣΟΚ»
Προβληματισμό δημιουργούν σε κύκλους, καλύτερα: πηγές, της Χαριλάου Τρικούπη οι αποψινές δηλώσεις του κ. Ανδρέας Λοβέρδου

Προβληματισμό δημιουργούν σε κύκλους, καλύτερα: πηγές, της Χαριλάου Τρικούπη οι αποψινές δηλώσεις του κ. Ανδρέας Λοβέρδου, ο οποίος, ωστόσο, κατέθεσε μία αυτονόητη σκέψη.

«Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα»δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος, απαντώντας ουσιαστικά στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχολίασε την αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη ότι θα προτείνει για πρωθυπουργό άλλο πολιτικό πρόσωπο, εκτός από Μητσοτάκη-Τσίπρα.

«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον Άκη Σκέρτσο» ανέφεραν οι πηγές της Χαριλάου Τρικούπη δείχνοντας ότι η δήλωση του βουλευτή και πρώην υπουργού ενόχλησε. Πολύ δε περισσότερο όταν αυτή είναι στη σφαίρα του αυτονόητου.

Ωστόσο, ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν σαφής δηλώνοντας επίσης ότι είναι «διακριτική ευχέρεια» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ  να πει προ των εκλογών ποιον προτείνει για πρωθυπουργό, αλλά και ότι «κατ’ αρχάς το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης χώρας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments