Πολιτική

Άδωνις: Ο Νονός και το Καλάθι του Νονών

Άδωνις: Ο Νονός και το Καλάθι του Νονών

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι δεν φείδεται καλού λόγου ακόμη και για κάποιον με τον οποίον δεν τον συνδέει μια καλή σχέση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι δεν φείδεται καλού λόγου ακόμη και για κάποιον με τον οποίον δεν τον συνδέει μια καλή σχέση. Τέτοια περίπτωση είναι από σήμερα και ο Αντώνης Κανάκης και οι παρουσιαστές των «Ράδιο Αρβύλα». Το σατιρικό βίντεο των παρουσιαστών από τη Βόρεια Ελλάδα ώθησαν τον Άδωνι στο να βάλει στην άκρη πρόσφατους διαξιφισμούς και να επιδοκιμάσει το χιούμορ.

Το «Καλάθι των Νονών» έγινε, συγκεκριμένα, αντικείμενο καλόγουστης σάτιρας. Στο νέο Καλάθι του υπουργείου Ανάπτυξης θα βρει κάποιος τα παραδοσιακά παιχνίδια, λούτρινα και την λαμπάδα των Νονών, αλλά η ονομασία έκανε τους παρουσιαστές των «Ράδιο Αρβύλα» να παρομοιάσουν το Καλάθι, που προωθεί ο Άδωνις, με το.. Καλάθι των Νονών, με τον.. μαφιόζο Μάρλον Μπράντο στον εμβληματικό ρόλο του Βίτο Κορλεόνε στη θρυλική ταινία «Ο Νονός».

Ο Άδωνις έκανε μάλιστα και την σχετική ανάρτηση στο Twitter, σημειώνοντας ότι «το χιούμορ πάντα μου άρεσε. Αυτό το βίντεο έχει πλάκα, αν και ίσως δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι δεν είναι το ”Καλάθι του Νονού, αλλά των Νονών”… Εν τούτοις καλοδεχούμενη τέτοιου τύπου κριτική», παραθέτοντας το σχετικό βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments