Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σάββατο η τελική εξέταση για Δημήτρη Κουρμπέλη, στόχος να προλάβει το ματς με τον Άρη

Παναθηναϊκός: Σάββατο η τελική εξέταση για Δημήτρη Κουρμπέλη, στόχος να προλάβει το ματς με τον Άρη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Τα δεδομένα για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού που θα ακολουθεί θεραπείες στον τετρακέφαλο έως το Σάββατο, ο υπέρηχος που θα οριστικοποιήσει το μέγεθος του προβλήματος και η στιγμή της επιστροφής.

Τυχερός στην ατυχία του ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που αποτελεί ένα από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού την παρούσα χρονική στιγμή, σχετικά με τον τραυματισμό του στην Εθνική.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού δέχτηκε γονατιά στον τετρακέφαλο στην προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και επέστρεψε άμεσα στο Κορωπί. Αρχικά, το γεγονός αυτό προκάλεσε, όπως ήταν φυσιολογικό, ανησυχία τόσο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και στο προπονητικό σταφ των πράσινων.

Το θετικό ήταν ότι οι εικόνες που στάλθηκαν στον Παναθηναϊκό από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής δείχνουν ότι την έχει γλιτώσει πολύ φθηνά με οίδημα και όχι με μερικό κόψιμο {θλάση} στον έξω πλατή του τετρακέφαλου μυ και με βάση τις συγκεκριμένες εικόνες υπολογίζεται να απουσιάσει για περίπου μία εβδομάδα.

Σε πρώτη φάση έχει αποφασιστεί να συνεχίσει θεραπείες έως το Σάββατο, οπότε και θα υποβληθεί σε υπέρηχο από τον ιατρό των πράσινων Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο κι αν οι αρχικές εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν θα οριοθετηθεί ως στόχος για τον Κουρμπέλη να είναι πανέτοιμος στο καθοριστικής σημασίας ματς με τον Άρη στο ”Κλεάνθης Βικελίδης”.

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο στη Λεωφόρο, άλλωστε, πέραν του ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για ρίσκο, είναι μικρότερη η ανάγκη της παρουσίας του Έλληνα διεθνούς μέσου, σε σχέση με τα λεγόμενα ματς ειδικών συνθηκών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments