Ελλάδα

«Όλοι με κατέκριναν επειδή στα 66 έγινα πρώτη φορά μητέρα. Σήμερα είμαι 81 και 15 η κόρη μου»

«Όλοι με κατέκριναν επειδή στα 66 έγινα πρώτη φορά μητέρα. Σήμερα είμαι 81 και 15 η κόρη μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Ego.ro

Η προσωπική επιλογή της να γίνει μητέρα σε τόσο προχωρημένη ηλικία κατέληξε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο και μάλιστα, προκάλεσε βροχή αντιδράσεων και τρομερή κατακραυγή.

Μια 66χρονη, η Αndriana Iliescu, έγινε μητέρα και δέχτηκε μεγάλη κατακραυγή, ενώ σήμερα, στα 81 της χρόνια, είναι περήφανη και καμαρώνει δίπλα στην έφηβη κόρη της. Ειδικότερα, η προσωπική επιλογή της να γίνει μητέρα σε τόσο προχωρημένη ηλικία κατέληξε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο και μάλιστα, προκάλεσε βροχή αντιδράσεων και τρομερή κατακραυγή.

Όπως υπογράμμισε η Αndriana Iliescu, η οποία εργάστηκε για μεγάλο μέρος της ζωής της σαν λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, η ζωή της έφερε πολλά καλά και πολλές επιτυχίες, αλλά άργησε πάρα πολύ να της φέρει ένα παιδί, πιστεύοντας ότι δεν θα γινόταν ποτέ μητέρα, παρά το γεγονός ότι η μητρότητα ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς και έτσι, όταν στα 65 της χρόνια διαπίστωσε ότι είχε καταφέρει να μείνει έγκυος, δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Αμέσως οι γιατροί που επισκέφθηκε, τη συμβούλεψαν να μην κρατήσει το παιδί, με το επιχείρημα ότι αυτή η εγκυμοσύνη ήταν καταδικασμένη, επειδή το σώμα της δεν θα μπορούσε ποτέ να ανταπεξέλθει σε αυτή την ηλικία σε κάτι τέτοιο, ενώ άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος της ζητούσαν να κάνει έκτρωση, διότι θεωρούσαν εξωφρενικό το γεγονός να γίνεται μητέρα σε μία τόσο προχωρημένη ηλικία.

Τελικά, η 66χρονη δεν άκουσε κανέναν και λίγους μήνες αργότερα, ως εκ θαύματος, κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα μικροσκοπικό, αλλά υγιέστατο κοριτσάκι, χωρίς καμία απολύτως επιπλοκή κατά τη διάρκεια του τοκετού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments