Αθλητισμός

Βούλγαρης για την σύσκεψη των Big4: “Μόνο ο Μελισσανίδης τα έβαλε με Μαρινάκη”

Βούλγαρης για την σύσκεψη των Big4: “Μόνο ο Μελισσανίδης τα έβαλε με Μαρινάκη”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Σταμάτης Βούλγαρης σχολιάζει όλα όσα κυκλοφόρησαν και έγιναν στην περιβόητη σύσκεψη

Σε blog του στο enwsi.gr ο Σταμάτης Βούλγαρης γραφει

Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Ολυμπιακός γουστάρει -και το έχει αποδείξει αυτό- το 100-0. Δε θέλει να έχει απλά λόγο, θέλει να επηρεάζει πρόσωπα και καταστάσεις, πάντα για το συμφέρον του. Και όσο αυτό δεν του επιτρέπει ο Μελισσανίδης φωνάζει και «χτυπιέται». Άλλωστε με την ΑΕΚ και τον «Τίγρη» τα έχουν στο λιμάνι. Όλες οι ύβρεις και οι δήθεν καταγγελίες των «ερυθρολεύκων» έναν στόχο είχαν. Αυτόν που θεωρούν τον πραγματικό τους αντίπαλο!

Με ποιους άλλους τα έβαλε ο Μαρινάκης; Πλην του Μπαλτάκου τον οποίο έβριζε γιατί δεν επιβεβαίωσε το ψέμα του και τον Μπένετ δεν ασχολήθηκε ούτε με τον πρωτοπόρο, ούτε με τον τέταρτο… Τυχαίο θα είναι…

Θέλετε να θυμηθούμε τι επιδίωκε ο Ολυμπιακός πριν τη σύσκεψη στην επιστολή με τις θέσεις που δημοσιοποίησε; Αυτά που φωνάζει εδώ και καιρό. Να αλλάξει η διοίκηση της ΕΠΟ και δη ο Μπαλτάκος, να έρθει και καλά ΠΔΕ, να παραιτηθεί ο Μπένετ για να επιστρέψει ο Κλάτενμπεργκ, να έχει λόγο και ο Αυγενάκης ο οποίος μπορεί να… «φάει» τον Μητσοτάκη και να γίνει… Πρωθυπουργός και να φτιάξει ο ίδιος την επαγγελματική διαιτησία!

Για τη διαιτησία πρέπει να υπογραμμίσουμε ένα ακόμα θέμα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Αυτό που λέει για τους elite διαιτητές: «Μέχρι την περασμένη εβδομάδα επικοινωνήσαμε και με τις UEFA/FIFA και με μεγάλες Ομοσπονδίες της Ευρώπης και μας διαβεβαίωσαν ότι ποτέ ο κ. Μπένετ δεν προσπάθησε να φέρει ελίτ ή τοπ διαιτητές από αυτές τις Ομοσπονδίες».

Σε αυτό το κομμάτι, αποδείχθηκε το νέο ψέμα του, γιατί εκτός από τον Μπαλτάκο και τον Μπένετ, το επιβεβαίωσε και ο Αλαφούζος! «Πήγα στην UEFA και πράγματι έχουμε πάρει την ενημέρωση ότι δεν γίνεται να έρθουν elite διαιτητές»…

ΥΓ: Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί το video με τη «μαγκιά» του Καραπαπά! Όσο ανέχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο τέτοιες συμπεριφορές, δεν υπάρχει καμία σωτηρία!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments