Πολιτική

Άδωνις: Ο Μιθριδάτης γνωστός για σεξιστικά και ομοφοβικά ξεσπάσματα

Άδωνις: Ο Μιθριδάτης γνωστός για σεξιστικά και ομοφοβικά  ξεσπάσματα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Το ζήτημα ανέδειξε εγκαίρως ο Άδωνις Γεωργιάδης

Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να είναι ο ράπερ Μιθριδάτης, ο οποίος είναι γνωστός για τις σεξιστικές επιθέσεις και κατά καιρούς ομοφοβικά ξεσπάσματα. Φαίνεται ωστόσο ότι το ζήτημα δεν είναι τόσο σημαντικό για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ούτε για το – λαλίστατο κατά τ’ άλλα – τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε άλλη περίπτωση, Τσίπρας και το εν λόγω τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ θα είχαν πλημμυρίσει το διαδίκτυο με μακροσκελείς ανακοινώσεις.

«Όλα στη διαφθορά και μες στην κάμφορα δεν κάνει διαφορά η συμφορά και σφύρα αδιάφορα».

«Τα έχει πει ο Μιθριδάτης. »Γι’ αυτό και συστρατεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. »Τον καλωσορίζουμε».

«Το πιο κρίσιμο για εμένα είναι ο κόσμος που είναι αγανακτισμένος, οργισμένος να πάει στην κάλπη ανεξάρτητα τι θα ψηφίσει» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνάντησή του με τον Μιθριδάτη.

Ο Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, ευρέως γνωστός ως Μιθριδάτης (γέννηση: 7 Μαρτίου 1975, Γκύζη, Αθήνα), είναι Έλληνας μουσικοσυνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και εικαστικός στον τομέα της ζωγραφικής και του video art. Είναι ευρύτερα γνωστός ως μέλος του hip hop μουσικού συγκροτήματος Ημισκούμπρια.

Το ζήτημα ανέδειξε εγκαίρως ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε στο Twitter:

«Εάν δεν πρόκειται περί πρωταπριλιάτικου αστείου, είναι πραγματικά απίστευτο ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να προτείνει για βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου έναν άνθρωπο που διακρίνεται για ομοφοβικές, σεξιστικές, και χυδαίες συμπεριφορές σε τέτοιο βαθμό. Αυτό το τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Σύριζα που ελέγχει κάθε φράση που θα ακουστεί εδώ ήπιε το αμίλητο νερό»;

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«O κ. Τσίπρας ανακοίνωσε με πανηγυρικό τόνο χθες την υποψηφιότητα του Μιθριδάτη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ επιβραβεύοντας τη στράτευση του εδώ και καιρό κάτω από τις κομματικές του σημαίες. Για τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ προφανώς είναι αδιάφορες οι ομοφοβικές και οι χυδαία σεξιστικές αναφορές του Μιθριδάτη αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχει χώρος για τέτοιες συμπεριφορές. Ισχύει το ίδιο και για τον Τομέα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ; Θα ζητήσει την αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια ή ενόψει εκλογών θα κάνει τα “στραβά μάτια”‘;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments