Αθλητισμός

Οι δηλώσεις του Μίτσελ και ο χαμός με τη Θύρα 7….

Οι δηλώσεις του Μίτσελ και ο χαμός με τη Θύρα 7….

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε μετά το 2-2 κόντρα στον Άρη, έκανε λόγο για βαθμό-δώρο στους φιλοξενούμενους, ενώ λίγο αργότερα υπήρξε νέα τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τον Ισπανό τεχνικό της ομάδας...

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίτσελ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ήταν μία έκπληξη για όλους. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Αμέσως μόλις κάναμε τις αλλαγές δεχτήκαμε το γκολ και είμαστε ανασφαλείς χαρίσαμε ένα παιχνίδι που είχαμε δικό μας.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πραγματικά όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Θα συνεχίσουμε να παίζουμε όπως φέτος για 70′ και πιστεύουμε θα τα καταφέρουμε και με τον ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό.

Όταν έχει τελειώσει ένα παιχνίδι και ξέρεις το αποτέλεσμα είναι εύκολα να πεις πολλά, όμως σήμερα για 70′ είμαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και για τα τελευταία 20′ όχι».

Στις τάξεις των ”ερυθρόλευκων” φιλάθλων…βράζουν

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού,  λίγο μετά τη λήξη της αναμέτρησης τοποθετήθηκαν εκ νέου για τον Ισπανό τεχνικό ζητώντας του να φύγει.

Πιο συγκεκριμένα, μια φωτογραφία του Μίτσελ και η παρότρυνση Go Home», δηλαδή «Πήγαινε στο σπίτι σου», εξέφρασε την απογοήτευση της Θύρα 7.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments