Αθλητισμός

Η βραδιά που μίλησε η καρδιά του Πρωταθλητή

Η βραδιά που μίλησε η καρδιά του Πρωταθλητή

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που έχοντας βιώσει μία τέτοια χρονιά και στην 4η αλλαγή προπονητή θα μπορούσε να βγάλει τέτοια αντίδραση όπως με τον ΠΑΟΚ!

Η «αδικία» του 0-1 και η απόλυτη επιτυχία του Ανιγκό στις αλλαγές στο ντεμπούτο του για το 3-1

Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το ντέρμπι προηγήθηκε πραγματικά κόντρα στη ροή του αγώνα. Ναι ήταν μία πολύ καλή επιθετική ενέργεια των παικτών του Λουτσέσκου για να βγει το γκολ του Τόμας αλλά ο Ολυμπιακός μέχρι το 22′ είχε κάνει 5 φάσεις και είχε και το ορθώς ακυρωθέν για οφσάιντ γκολ του Μπακαμπού. Συμβαίνουν όμως αυτά εάν δεν υπάρχει η απαιτούμενη συγκέντρωση και είναι κάτι που το έχει πάθει ξανά ο Ολυμπιακός. Να κάνει δηλαδή αρκετές ευκαιρίες και να δέχεται γκολ από ουσιαστικά μία φάση του αντιπάλου γράφει ο Δημήτρης Τομαράς για το Gazzetta

Ήρθε όμως το β’ μέρος να δικαιώσει τον Ολυμπιακό για την προσπάθειά του. Ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του Ανιγκό στον πάγκο του ήταν ανώτερος του ΠΑΟΚ ακόμα και όταν ήταν πίσω στο σκορ με 0-1. Και ο Ολυμπιακός έχει χάσει ντέρμπι στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ, όπου δεν ήταν κατώτερος. Για την ακρίβεια έχει χάσει και ματς που ήταν αδιαμφισβήτητα πιο καλός από τον αντίπαλό του. Αυτή τη φορά όμως ήταν αποφασισμένος να μην συμβεί αυτό. Σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη δεν θα επέτρεπε αγωνιστικά να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Ελ Αραμπί έχει τη σέντρα στο γκολ του Μασούρα και το πέναλτι που έβαλε για το 3-1. Ο Βρουσάι έχει φυσικά τη συνδρομή του στη φάση του κερδισμένου πέναλτι. Και βέβαια ο Χάμες που είναι μέσα στη φάση του 2-1 με την κεφαλιά που κάνει το λάθος ο Κουλιεράκης για να σκοράρει μετά ο Μασούρας αλλά και ο Παπέ Σισέ που μπήκε στη θέση του τραυματία Σωκράτη και έβγαλε θετικό δείγμα και πρόσημο γενικότερα. Ο Γάλλος δεν είχε ούτε μία λανθασμένη αλλαγή. Και μάλιστα χάρις στις δικές του καλές αλλαγές και τις λανθασμένες του Λουτσέσκου – ή που δεν του βγήκαν εάν θέλετε – κρίθηκε ο αγώνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments