Αθλητισμός

Πυρά Αλαφούζου: ”Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους”

Πυρά Αλαφούζου:  ”Δεν κάνει τίποτα για τη διαφθορά η κυβέρνηση, δεν εφαρμόζουν τους νόμους”

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Βοτανικό για την εκκίνηση της δημιουργίας του γηπέδου και μέσα από τις δηλώσεις του έδειξε την απογοήτευση του για τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στη διαφθορά του ποδοσφαίρου.

«Ο Βοτανικός είναι ένα τεράστιο έργο η ανάπλαση για την Αθήνα, αλλά κυρίως για τον Παναθηναϊκό, που θα αποκτήσει ένα σύχρρονο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα είναι το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Και φέτος τελειώνουμε στο Κορωπί τα έξι γήπεδα και θα είμαστε η ομάδα στην Ελλάδα με τις καλύτερες υποδομές», ανέφερε αρχικά για το γήπεδο.

Στη συνέχεια έριξε… βόμβες για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Υπάρχει μία τεράστια διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την βλέπουμε καθημερινά. Αυτό δεν το έχει αντιμετωπίσει η κυβέρνηση και δεν ξέρω αν είναι διατεθειμένη και αν θέλει να την αντιμετωπίσει».

Για το αν το νέο γήπεδο θα αλλάξει την ατμόσφαιρα στο ελληνικό γήπεδο, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Αν δεν εφαρμοστούν οι νόμοι κι αν οι πολιτικοί δεν αποφασίσουν να τους εφαρμόσουν αντί να τους αγνοούν, τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι και δεν υπάρχουν οι συνθήκες που να με κάνουν να μην είμαι απογοητευμένος».

Σε ερώτηση για το πρωτάθλημα, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments