Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Προς οριστική λύση το θέμα του ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Προς οριστική λύση το θέμα του ΟΑΚΑ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, το θέμα του ΟΑΚΑ οδεύει προς την οριστική του τακτοποίηση και παραχωρείται στον Παναθηναϊκό! Αμέσως μετά το Πάσχα οι υπογραφές.

Το θέμα της παραχώρησης του ΟΑΚΑ από την πολιτεία στον Παναθηναϊκό φαίνεται ότι οδεύει προς οριστική λύση, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει τα ζητήματα που προκαλούσαν την καθυστέρηση και βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία! Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Gazzetta, φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα, τηρώντας τη διάταξη που ψήφισε και οι υπογραφές αναμένονται μετά το Πάσχα!

Αν και η συμφωνία ανάμεσα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να παραχωρηθεί στην «πράσινη» ΚΑΕ το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια, είχε ανακοινωθεί πριν από περίπου έναν χρόνο, στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης και αξιοποίησης του Σταδίου, είχαν προκύψει κάποια ζητήματα που είχαν προκαλέσει καθυστερήσεις, καθώς και τριβές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι τόνοι ανέβηκαν αρκετές φορές, οι καθυστερήσεις συνεχίστηκαν λόγω κάποιων λεπτομερειών, ωστόσο όλα τελικά φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο τους.

Με τις πρωτοβουλίες των τελευταίων ωρών, ο Παναθηναϊκός και η κυβέρνησης συζήτησαν τα ζητήματα που είχαν προκύψει και όπως όλα δείχνουν, το θέμα βρίσκεται ένα βήμα από την οριστική, θετική του ολοκλήρωση!

Τελευταία πράξη μπροστά στον κόσμο του για φέτος κόντρα στην Άλμπα

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει αυλαία στα εντός έδρας παιχνίδια για τη Euroleague φέτος και θέλει να αφήσει όσο καλύτερη εντύπωση γίνεται στον κόσμο του, κερδίζοντας την Άλμπα Βερολίνου.

Οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς μπορεί να  συμμετείχαν σε μέρος του ομαδικού προγράμματος την Πέμπτη αλλά βρίσκονται αρκετό καιρό εκτός δράσης και πιθανόν σήμερα να παραμείνουν στα πιτς, σε αντίθεση με τον Ματ Τόμας ο οποίος έβγαλε κανονικά τη προπόνηση και θα δώσει κανονικά το παρών στο ματς απέναντι στου Γερμανούς.

«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή αμυντικά η Άλμπα και έχει πολύ καλό ρυθμό στο παιχνίδι της» επισήμανε μεταξύ άλλων ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Την ίδια ώρα η «μάχη» για την οκτάδα καλά κρατεί, με τις Ζαλγκίρις, Μπασκόνια, Φενέρ και Παρτιζάν να παλεύουν για δύο θέσεις, με την τελευταία να αγωνίζεται σήμερα στο Μονακό και με νίκη εξασφαλίζει την παρουσία της στην πρώτη οκτάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments