Αθλητισμός

“Καμπανάκι” Βούλγαρη: “Την Κυριακή η ΑΕΚ θα βγει κερδισμένη, αν κάνει το αυτονόητο”!

“Καμπανάκι” Βούλγαρη: “Την Κυριακή η ΑΕΚ θα βγει κερδισμένη, αν κάνει το αυτονόητο”!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Τι πρέπει να κανει ο δικέφαλος

Το είχα γράψει και στο προηγούμενο blog πως αυτά τα ματς πλέον, μπαίνεις τα κερδίζεις και φεύγεις. Δεν κοιτάς πίσω. Οι γκέλες του Παναθηναϊκού με τον Βόλο και του Ολυμπιακού με τον Άρη είναι τεραστίων διαστάσεων και η ΑΕΚ απαγορεύεται να την «πατήσει» και να «γκρεμίσει» ότι «έχτισε» ειδικά από την έναρξη του β’ γύρου και μετά σχολιάζει ο Σταμάτης Βούλγαρης στο enwsi.gr

Στην Αγγλία, ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος γίνεται ΠΑΝΤΑ στο «Γουέμπλεϊ». Τα τελευταία έξι χρόνια, η Τσέλσι έχει πάει πέντε φορές στον τελικό. Δεν υπήρξε οπαδός της Γιουνάιτεντ, της Σίτι, της Λέστερ και της Λίβερπουλ που να άνοιξε θέμα αλλαγής έδρας. Είναι τεράστιο γεγονός η συμμετοχή στον τελικό. Δεν σηκώνουν θέμα «μετακίνησης». Εδώ μας τα έκαναν ζέπελιν.

Καταλαβαίνω όμως τη λογική «γιατί μόνο εμείς να έχουμε έξοδα». Για αυτό μπορούν να υπάρχουν εξαιρέσεις υπό προϋποθέσεις. Η μία είναι αν πάνε στον τελικό ομάδες της Θεσσαλονίκης. Να παίξουν στην πόλη τους. Αλλά που; Στο «Καυτανζόγλειο» που είναι αχούρι; Έστω. Ας φροντίσει να το συμμορφώσει η πολιτεία για να δοθεί λύση και στη δεύτερη περίπτωση. Περνάει μία ομάδα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης; Να έχεις το ΟΑΚΑ και το Καυτανζόγλειο. Και να γίνεται κλήρωση LIVE και ό,τι κάτσει. Επίσης για μένα δεν υπάρχει «διπλός» τελικός. Ο τελικός πρέπει να είναι ένας!

Η ΕΠΟ λοιπόν έγινε «ρόμπα» γιατί πολύ απλά δεν έχει την πυγμή να πει από την αρχή ότι ο τελικός θα γίνει εκεί και τέλος! Έβαλε στην προκήρυξη Πανθεσσαλικό και της την έφερε ο Μπέος. Καλά να πάθει! Έβαλε και τη λύση του εξωτερικού επειδή βγήκε ο Πάοκ και είπε δεν παίζω ΟΑΚΑ. Δε θες να παίξεις; Μην παίξεις καν στη διοργάνωση!

Έτσι μετά από μία παλινωδία μεταξύ Αγγλίας, Γερμανίας, Αυστραλίας και Κύπρου, είπε ΓΣΠ. Γιατί βολεύει και την Κυβέρνηση η οποία θα βγάλει από πίσω της το αγγούρι πριν τις εκλογές. Τα πράγματα είναι απλά. Κανένας δεν σκέφτεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, κανένας δεν σκέφτεται τους οπαδούς. Όλοι κοιτάνε την πάρτη τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments