Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή οι Κώτσιρας και Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή οι Κώτσιρας και Μπρινιόλι

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Οι αμφίβολοι Μπρινιόλι και Κώτσιρας έβγαλαν τη προπόνηση και βρίσκονται στη πράσινη αποστολή για το ντέρμπι (9/4).

Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με μία πρωινή προπόνηση. Ο αμφίβολος Αλμπέρτο Μπρινιόλι έβγαλε το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και ο Σέρβος τεχνικός του ”τριφυλλιού” θα τον έχει στη διάθεση του για τον αυριανό αγώνα, με τη συμμετοχή του να ”παίζεται” μέχρι τη τελευταία στιγμή.

Όσο για τον Γιάννη Κώτσιρα, ξεπέρασε εντελώς το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες μέρες και είναι ”ετοιμοπόλεμος” για το ντέρμπι. Η χρησιμοποίηση του βρίσκεται στη κρίση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στη σημερινή προπόνηση, οι ”πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Αντίθετα, απών λόγω ίωσης ήταν ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος έμεινε και εκτός αποστολής.

Αναλυτικά η αποστολή:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments