Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κώτσιρας – Λίγο πριν τη σέντρα ο Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός: Μέσα ο Κώτσιρας – Λίγο πριν τη σέντρα ο Μπρινιόλι

Πηγή Φωτογραφίας: ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΙΝΗ / EUROKINISSI

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι ξεκίνησε...

Η ”πράσινη” προετοιμασία για το ”αιώνιο” ντέρμπι ξεκίνησε μετά τη μια μέρα που είχαν για ρεπό οι παίκτες.

Οι παίκτες του ”τριφυλλιού” χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, μια και όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να κάνει θεραπεία, αφού να θυμίσουμε ότι δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στον Άρη λόγω μυϊκού προβλήματος στην πλάτη που τον ταλαιπωρούσε και ο σέρβος τεχνικός θα πρέπει να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να μάθει αν θα ξεκινήσει τον Ιταλό βασικό ή θα παραμείνει ο Γιούρι Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια.

Όσο για τον Γιάννη Κώτσιρα, ο Έλληνας μπακ ήταν επίσης εκτός του προηγούμενου παιχνιδιού αλλά σήμερα επέστρεψε στη προπόνηση και φαίνεται να έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του. Η συμμετοχή του είναι στη κρίση του προπονητή.

Στον Παναθηναϊκό δε σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα απ’ το κομβικό ντέρμπι που έρχεται, καθώς ξέρουν πως με ενδεχόμενο τρίποντο θα πάρουν τεράστια ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments