Πολιτική

Άδωνις: Αποκαλύπτω τα έσοδα του Ραγκούση

Άδωνις: Αποκαλύπτω τα έσοδα του Ραγκούση

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Βουλιάζει» από τις διαδοχικές αποκαλύψεις ο τομεάρχης… διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος έχει δώσει  έως τώρα τις πλέον αλλοσυγκρουόμενες απαντήσεις στις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον του.

«Βουλιάζει» από τις διαδοχικές αποκαλύψεις ο τομεάρχης… διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος έχει δώσει  έως τώρα τις πλέον αλλοσυγκρουόμενες απαντήσεις στις κατηγορίες που διατυπώνονται εναντίον του.

Εύλογα αναρωτήθηκε ο Άδωνις σε πρόσφατη συνέντευξη «τι θα γινόταν εάν ο ίδιος ήταν στη θέση του Ραγκούση». Η απάντηση είναι ότι «θα γινόταν χαμός από τον ΣΥΡΙΖΑ», εάν κυκλοφορούσε ένα ηχητικό στο οποίο μία φτωχή μετανάστης από την Ουκρανία, έλεγε ότι «ο Άδωνις Γεωργιάδης με απασχολούσε ως ανασφάλιστη και όταν με έπιασε ο ΕΦΚΑ με απέλυσε διότι δεν είπα ψέματα ότι ήμουν μία τουρίστρια και ότι πήγε μετά αυτός και τακτοποίησε σβηνοντάς το, το πρόστιμο των 10.000€».

Η αλήθεια είναι ότι ο Άδωνις είναι αδύνατο να βρεθεί στη θέση του πολυπράγμονος Ραγκούση. Αυτός διαθέτει τόσες και τέτοιες δεξιότητες και ευχέρειες που είναι απίθανο για τον Άδωνι να του μοιάσει σε πολιτική «καπατσοσύνη» και σε επιχειρηματικό δαιμόνιο, ιδιαίτερα στο real estate όπου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ γράφει «χρυσές σελίδες».

Είναι, ωστόσο, επίσης αλήθεια ότι ο υπουργός Ανάπτυξης πρόλαβε να ασχοληθεί με τα ποικιλόμορφα ταλέντα που συγκεντρώνει ο πρώην δήμαρχος Πάρου.

Έτσι, για παράδειγμα, ο Γιάννης Ραγκούσης λέει φάτσα φόρα μέσα στο Κοινοβούλιο ότι αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ το 2012. Τον λόγο έλαβε ο Άδωνις, ο οποίος, μετά από ένα απλό google search, διαπίστωσε ότι το 2017, ο τομεάρχης διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ διεκδίκησε την… ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος δηλαδή από το οποίο, δήθεν, είχε αποχωρήσει από το 2012. «Ένας Πασόκος πρασινοφορουρός ήσουνα. Αυτό ήσουνα πάντα!», του είχε απαντήσει ο Άδωνις.

Αλλά και τον προηγούμενο μήνα, ο Άδωνις ρωτάει τον Ραγκούση αν έβγαλε περισσότερα ή λιγότερα από την επιχείρησή του στην Πάρο και ο Ραγκούσης αντί να απαντήσει, αρχίζει να υβρίζει και να υποστηρίζει ότι ο Άδωνις δεν είναι σοβαρός. Ο υπουργός Ανάπτυξης κάνει μία μόνο ερώτηση στον Γιάννη Ραγκούση, αν έβγαλε λιγότερα ή περισσότερα λεφτά από την εκμετάλλευση της βίλας στην Πάρο. Ο Ραγκούσης των 14.000 ευρώ ενοίκιο την εβδομάδα απαντά ότι «αναγκάζεται να ζει από.. αυτήν» (!).

Μα και πριν από μια εβδομάδα, ο Άδωνις πετυχαίνει τον Ραγκούση στην Βουλή, όταν το θέμα με τη βίλα της Πάρου έχει έρθει στο φως. Ο Άδωνις  παίρνει τον λόγο και κάνει ανάλυση των εσόδων του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Γιάννης Ραγκούσης κερδίζει από τις επενοικιάσεις 14.000 ευρώ την εβδομάδα. Δηλαδή 56.000 ευρώ το μήνα, Δηλαδή 180.000 ευρώ το τρίμηνο!». Κι όταν ο Άδωνις τα επικοινωνεί αυτά,  ο Γιάννης Ραγκούσης είπετο αμίμητο: «Τα παιδιά μου τα βγάζω από το δωμάτιό τους για να κοιμούνται οι ξένοι…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments