Αθλητισμός

«Κύμα» ανανεώσεων, παίρνει σειρά ο Μόντριτς και άλλοι τρεις

«Κύμα» ανανεώσεων, παίρνει σειρά ο Μόντριτς και άλλοι τρεις

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Μετά το διαφαινόμενο «ναι» του Τόνι Κρόος για ανανέωση ως το 2024, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κάνει πρόταση και στον Λούκα Μόντριτς, ενώ στόχος της είναι να παραμείνουν και οι Ασένσιο, Νάτσο, Θεμπάγιος που μένουν χωρίς συμβόλαιο ως το τέλος της σεζόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης στρέφεται ήδη γύρω από τον διακαή μεταγραφικό της πόθο για το 2023 που ακούει στο όνομα Τζουντ Μπέλινγκχαμ, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως θα «ξυλώσει» το υπάρχον δυναμικό. Όχι φέτος τουλάχιστον, καθώς η πρόθεσή της είναι να διατηρήσει για άλλη μια χρονιά στις τάξεις τους βετεράνους της μεσαίας γραμμής και το supporting cast που μένει χωρίς συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν.

Μετά το δημοσίευμα της «Marca» που κάνει λόγο για συμφωνία του Τόνι Κρόος ώστε να υπογράψει νέο συμβόλαιο ως το 2024, το «Relevo» αναφέρει πως η διοίκηση της Ρεάλ έχει αποφασίσει να ανανεώσει τα υπόλοιπα τέσσερα από τα πέντε συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι. Προεξάρχοντος του Λούκα Μόντριτς, για τον οποίο οι Μερένγκες φέρεται να ετοιμάζουν την πρότασή τους η οποία θα σταλεί μέσα στις επόμενες μία με δύο εβδομάδες προς τον Κροάτη legend.

Παράλληλα, υπάρχει η πρόθεση παραμονής των Μάρκο Ασένσιο, Νάτσο και Ντάνι Θεμπάγιος. Ο πρώτος φερόταν να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και μάλιστα στα «ραντάρ» της Μπαρτσελόνα, αλλά η αγωνιστική του άνοδος στο δεύτερο μισό της σεζόν έχει αλλάξει τα δεδομένα σε σημείο που η Βασίλισσα τον θέλει στις τάξεις της και τη νέα σεζόν. Ανάλογο το όραμα και για τους άλλους δύο Ισπανούς, αν και για όλη την τριάδα το κλειδί σε ενδεχόμενο deal θα παίξει η προσωπική τους επιθυμία, καθώς δεν είναι σαφές ακόμα αν θα πουν το «ναι».

Ο μοναδικός για τον οποίο είναι ειλημμένη η απόφαση να αποχωρήσει από το κλαμπ ως ελεύθερος είναι ο Μαριάνο Ντίας, ο οποίος δεν υπολογίζεται εδώ και χρόνια.

Επιστρέφουν με Τσέλσι οι Βινίσιους και Κρόος

Στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι θα βρίσκονται οι Βινίσιους Ζούνιορ και Τόνι Κρόος για τη ρεβάνς απέναντι στη Τσέλσι (18/4) στο πλαίσιο των «8» του Champions League.

Οι δυο ποδοσφαιριστές απουσίασαν από την αποστολή της Ρεάλ στο τελευταίο ματς απέναντι στην Κάντιθ λόγω ενοχλήσεων, όμως αμφότεροι προπονήθηκαν κανονικά την Κυριακή του Πάσχα (16/4) ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στους Μπλε και τέθηκαν στη διαθεσιμότητα του Ιταλού τεχνικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments