Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική ενόψει ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του Παναθηναϊκού αναλώθηκαν σε ασκήσεις και παιχνίδι τακτικής στην προπόνηση της Πέμπτης ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Ο Παναθηναϊκός δουλεύει σε φουλ ρυθμούς ενόψει της πέμπτης φετινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να προετοιμάζει εδώ και μια εβδομάδα τους παίκτες του για το κρίσιμο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Την Πέμπτη {20/4}, τρεις μέρες πριν το σπουδαίου ματς, το οποίο μπορεί να παίξει και πολυσήμαντο ρόλο στην υπόθεση του τίτλου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε αρκετά στην τακτική και τον επιθυμητό τρόπο με τον οποίο θέλει οι παίκτες του να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο τους.

Οι δύο ομάδες άλλωστε γνωρίζονται αρκετά καλά μετά τα τέσσερα παιχνίδια που έχουν τεθεί αντιμέτωπες και ουσιαστικά απλά με τη διακοπή δόθηκε και στους δύο προπονητές η δυνατότητα να ετοιμάσουν κατά αποκλειστικότητα την ομάδα τους για το ματς της Τούμπας και εν συνεχεία να δουν τις επόμενες αγωνιστικές των Playoffs.

Οπότε ο Σέρβος τεχνικός και οι παίκτες του έδωσαν την Πέμπτη έμφαση στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς εκεί δόθηκε το μεγαλύτερο βάρος.

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Με την πρωινή προπόνηση στο ”Γ. Καλαφάτης” συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και έδωσαν το μεγαλύτερο βάρος της προπόνησης σε παιχνίδι τακτικής”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments