Πολιτική

ΝΔ: Αδιόρθωτα χυδαίος ο κ. Τσίπρας

ΝΔ: Αδιόρθωτα χυδαίος ο κ. Τσίπρας
 Η σκληρή αποστροφή της ανακοίνωσης αυτής της Νέας Δημοκρατίας έχει ως αφορμή την αναφορά του πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα κ. Βασίλη Μίγα και τις αναρτήσεις των κ. κ. Αναστασία Γαιτατζή και Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη.

Την απάντηση σε έντονο ύφος της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν οι υπόνοιες και οι αναφορές στελεχών του Σύριζα, σύμφωνα με τις οποίες τα καταγγελλόμενα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης είναι προϊόν προσυνεννόησης ανάμεσα στον Αλέξη Γεωργούλη και την Άννα Χρονοπούλου και μεταξύ της δεύτερης και του Νίκου Ανδρουλάκη, προέδρου του ΠΑΣΟΚ, υπήρξε σχέση, μετά την κακοποίηση, που ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον ευρωβουλευτή του Σύριζα.

Έτσι, η ΝΔ καλεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «αντί να κάνει μαθήματα ηθικής, να ασχοληθεί με τα στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές του, που συνεχίζουν να σχετικοποιούν τις βαρύτατες καταγγελίες με βάση το φρόνημα του θύτη και όχι με κριτήριο την πράξη και τις συνέπειές της στο θύμα».

 Η σκληρή αποστροφή της ανακοίνωσης αυτής της Νέας Δημοκρατίας έχει ως αφορμή την αναφορά του πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα κ. Βασίλη Μίγα και τις αναρτήσεις των κ. κ. Αναστασία Γαιτατζή και Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το έως σήμερα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας, η κ. Άννα Χωριανοπούλου είναι πιθανόν να διατηρεί σχέση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινάλ κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

Σημειώνουμε ακόμη πως η κ. Αναστασία Γαιτατζή είναι υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Μακεδονία καταδίκασε την σεξουαλική παρενόχληση γενικά, αλλά αναρωτήθηκε ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδραση εάν επρόκειτο για περίπτωση προσυνεννόησης ανάμεσα στον κ. Αλέξη Γεωργούλη και την κ. Άννα Χρονοπούλου: «Πρώτοι εμείς καταδικάζουμε την παρενόχληση των γυναικών… αν όμως είναι στημένο γεγονός ακριβώς πριν τις εκλογές…? Τότε??», σημείωσε η κ. Α. Γιαταρτζή.

Επισημαίνεται ακόμη πως η κ. Βαρέλη – Στεφανίδη, υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική και περιφερειακή σύμβουλος με την «Δύναμη Ζωής» της Ρ. Δούρου επανέλαβε το απαράδεκτο σημερινό πρωτοσέλιδο του «Μακελειού», σημειώνοντας σε λεζάντα στην σχετική ανάρτηση στου Twitter»: «Συγγνώμη, αλλά δεν είναι απίθανον να είναι έτσι».

 Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί το κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης για τοξικότητα και για «μπούμερανγκ», στο οποίο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έπεσε τελικά μέσα.

 «Με όλη τη συμπεριφορά τους στον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύουν ότι δεν έμαθαν τίποτα, ούτε όταν είδαν τη λάσπη που εκτόξευαν, πολιτικοποιώντας ποινικές υποθέσεις και ταυτίζοντας με αυτές μια παράταξη, να τους γυρίζει μπούμερανγκ», σημειώνεται στην ανακοίνωση, όπου αναφέρεται ακόμη: «Ο Αλέξης Τσίπρας, οι παλιοί και όψιμοι σύντροφοί του δεν έχουν μάθει τίποτα για τη ζημιά που προκαλεί στη χώρα εδώ και πάνω από δέκα χρόνια η τοξικότητά τους. Παραμένουν αμετανόητοι, τυφλά φανατισμένοι και αδιόρθωτα χυδαίοι. Γι’ αυτό και στις 21 Μαΐου οι πολίτες με την ψήφο τους θα αποδείξουν στον ΣΥΡΙΖΑ αυτό που αρνείται να αποδεχτεί: ότι ο Πολακισμός και οι πολιτικοί του προστάτες ανήκουν στις μαύρες σελίδες του παρελθόντος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments