Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις με τον Μασούρα για νέο συμβόλαιο και οι ανανεώσεις Ανδρούτσου, Βρουσάι και Ντόη

Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις με τον Μασούρα για νέο συμβόλαιο και οι ανανεώσεις Ανδρούτσου, Βρουσάι και Ντόη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε στάδιο συζητήσεων με τον Μασούρα για νέο συμβόλαιο, ενώ αντίστοιχες συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Θανάση Ανδρούτσο, αλλά και με τους Βρουσάι και Ντόη.

Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται μόνο με τις περιπτώσεις των συμβολαίων του Σεντρίκ Μπακαμπού και του Γιαν Εμβιλά που λήγουν τον Ιούνιο και είναι λογικό να αποτελούν προτεραιότητα, όμως στο ”τραπέζι” υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκεται σε επαφές με τον Γιώργο Μασούρα για την πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Αισιοδοξία για το συμβόλαιο του Μασούρα:

Μάλιστα, οι συζητήσεις των ερυθρόλευκων με τον διεθνή επιθετικό δεν είναι τωρινές, καθώς το ζήτημα έχει πέσει στο προσκήνιο τους τελευταίους τέσσερις-πέντε μήνες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι δύο πλευρές πάντως είναι θετικές στην προοπτική να συνεχίσουν μαζί και τις επόμενες σεζόν, εκτός πια κι αν υπάρξει στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι μία ικανοποιητική πρόταση για τον 29χρονο ποδοσφαιριστή που θα δελεάσει τον τελευταίο.

Δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής μας ότι τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους υπήρξαν προσφορές στον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Μασούρα, τόσο από την Τορίνο όσο και από την Φενέρμπαχτσε και πως η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη ανέρχεται αυτή τη στιγμή γύρω στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται 4,5 χρόνια στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συνολικά 205 συμμετοχές, 47 γκολ και 23 ασίστ, ενώ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας έχει 31 αγώνες και πέντε τέρματα.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις για πρόωρη ανανέωση συμβολαίων Ανδρούτσου, Βρουσάι και Ντόη:

Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις και με τον Θανάση Ανδρούτσο για την ανανέωση του συμβολαίου του, καθώς το ισχύον λήγει σε μόλις σε δύο μήνες.

Ο δεξιός μπακ και κεντρικός χαφ της πειραϊκής ομάδας, ο οποίος θα κλείσει τα 26 χρόνια σε δύο εβδομάδες, αποτελεί παράδειγμα των ακαδημιών του Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου έχει σε επίπεδο πρώτης ομάδας 119 παιχνίδια, πέντε γκολ και δέκα ασίστ. Ο Ανδρούτσος έχει επίσης δέκα συμμετοχές και ένα τέρμα με την εθνική Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, υπάρχει η προοπτική της πρόωρης ανανέωσης της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Μάριο Βρουσάι και τον Ανδρέα Ντόη τα συμβόλαια των οποίων εκπνέουν το καλοκαίρι του 2024 και του 2025 αντίστοιχα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συνεισφέρει αρκετές λύσεις και συγκεκριμένα τις περισσότερες φορές παίζοντας σε διαφορετικές θέσεις από αυτές που ξεκίνησαν την καριέρα τους.

Ο 24χρονος Βρουσάι έχει 89 αγώνες, έξι γκολ και επτά ασίστ με τους ”ερυθρόλευκους” {πέντε ματς με την εθνική Ελλάδας} και ο 20χρονος Ντόη, που αυτή τη σεζόν έκανε το ξεπέταγμα του παίζοντας στις θέσεις των στόπερ, μετράει 23 συμμετοχές και μία ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments