Αθλητισμός

Tέλος 3 από ΣΕΦ με απόφαση Μπαρτζώκα – Εξετάζει Τζόουνς και Ευρωλιγκάτο σέντερ

Tέλος 3 από ΣΕΦ με απόφαση Μπαρτζώκα – Εξετάζει Τζόουνς και Ευρωλιγκάτο σέντερ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ποιοι αποχωρούν και ποιοι έρχονται στον νέο Ολυμπιακό. Ο Έλληνας κόουτς ετοιμάζει την ομάδα του για τις... μάχες των πλέι οφ με τη Φενέρ, όμως παράλληλα ψάχνουν στην αγορά για παίκτες που θα μπορούν από τώρα να κλείσουν και να "κουμπώσουν" στο ρόστερ για του χρόνου

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Αρη με το ενδιαφέρον να πέφτει στον Ελληνα Ουόκαπ, αλλά και τον Κάνααν, που «κόπηκε» από το πρωτάθλημα. Ο Κάνααν συνεχίζει κανονικά στην Ευρωλίγκα, δεν θα είναι, όμως, την επόμενη χρονιά στον Πειραιά, καθώς θα αναζητηθεί κάτι καλύτερο.

Οι «ερυθρόλευκοι» το πιο λογικό είναι να πάνε σε παίκτη με εμπειρία Ευρωλίγκας, που, όμως, να είναι μην είναι καθαρό «2άρι». Να μπορεί να παίζει στο «2», αλλά να βοηθάει και στον «άσο». Σαν τον Βιλντόζα δηλαδή. Όχι τον Βιλντόζα, αφού ο Αργεντίνος πάει προς τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπαρτζώκας θα ήθελε, δηλαδή, έναν παίκτη σαν τον Οκόμπο της Μονακό ή σαν τον Λούντμπεργκ της Βίρτους. Αλλά για τα γκαρντ είναι ακόμη νωρίς καθώς θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Κώστα Σλούκα. Αν θα μείνει, δηλαδή, ή όχι.

Στους ψηλούς, πάντως, είναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο για τους νταμπλούχους, αφού δεν πρόκειται να μείνει ο Τζόελ Μπολομπόι, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες. Επίσης δεν είναι σίγουρο τι θα γίνει με τον Ταρίκ Μπλακ, του οποίου επίσης λήγει το συμβόλαιο. Ο Ταϊρίκ Τζόουνς, που κάνει τρομερή σεζόν με την Τουρκ Τέλεκομ, είναι μία περίπτωση, που εξετάζεται, ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Δεν είναι, όμως, οι μοναδικές περιπτώσεις, που βρίσκονται στην λίστα του Μπαρτζώκα.

Ο Κουμάτζε της Αλμπα μπορεί να είναι ένας ακόμη παίκτης, που θα απασχολήσει, κάνοντας καλά στο παρκέ κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Όπως επίσης και ο Χασιέλ Ριβέρο, που μπορεί να φύγει το καλοκαίρι από την Βαλένθια.

Στον Ολυμπιακό δεν αγχώνονται με αυτά τα θέματα, αλλά κοιτάνε να είναι όσο το δυνατόν πιο οργανωμένοι και πιο έτοιμοι για να τα αντιμετωπίσουν όταν έρθει η ώρα. Και αν στο μεταξύ παρουσιαστεί κάποια μεγάλη ευκαιρία θα τρέξουν να τη αξιοποιήσουν, στο πλαίσιο του χτισίματος του ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Άλλωστε πρώτος στόχος αυτή την στιγμή είναι το εκ νέου φορμάρισμα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments