Αθλητισμός

Original 21: «Ο αγώνας ενάντια στον Ολυμπιακό είναι αγώνας ενάντια στο κατεστημένο»

Original 21: «Ο αγώνας ενάντια στον Ολυμπιακό είναι αγώνας ενάντια στο κατεστημένο»

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Η Original 21 δημοσίευσε ακόμη μια ανακοίνωση για το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα της Original 21:

«Αύριο η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ παίζει άλλο ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι στο ιστορικό γήπεδο του Εθνικού (λυόμενο Πειραιά), ενάντια στην ομάδα του προέδρου της super league… για να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον στόχο της που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Άλλωστε, “Ο αγώνας ενάντια στο γαύρο είναι αγώνας ενάντια στο κατεστημενο”!

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά περισσότερα για το τι πρεσβεύει η ομάδα της τρούμπας. Είναι χιλιοειπομενα και χιλιογραμμένα.

Παίχτες της ΑΕΚ, λαέ της Προσφυγομάνας, αύριο συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι. Αύριο θα γυαλίζει το μάτι του Αλμέιδα όπως γυάλιζε του Ρόα στο παιχνίδι του κυπέλλου, αύριο ο Πέτρος, ο Γιώργος, ο Ντάμιαν, ο Λιβάι, ο Στίβεν, ο Ορμπελίν, ο Μιγιαντ και τα άλλα παιδιά ,θα δώσουν τη δική τους μάχη, μια μάχη που δίνουν 8 μήνες τώρα με ψυχή και πίστη ενάντια σε όλους και σε όλα. Δεν θα είστε μόνοι αδέρφια μας ποδοσφαιριστές αύριο…θα είμαστε μαζί σας από το ξενοδοχείο στις 6 η ώρα.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!

Δεν θα είστε μόνοι σας αύριο… θα είναι μαζί σας ο αρχηγός, θα είναι μαζί μας ο Σέρχιο, θα πανηγυρίζει μαζί σας κάθε γκολ αγκαλιά, ένα κουβάρι.

Αδέρφια μας ένα πράγμα σας ζητάμε αύριο… νικήστε το κακό, συντρίψτε την π#@$%#, δώστε την ψυχή σας για αυτό. Κάντε τον Βαγγέλα, τον “μπ#%$#@%^&” του και τον πΑ#$%$# του να σας θυμούνται για πάντα. Για εσάς, για εμάς, για την ΑΕΚ .

ΤΑ ΔΥΧΤΙΑ ΣΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΝΙΚΗΣΤΕ!! ΝΙΚΗΣΤΕ!!! ΝΙΚΗΣΤΕ!!!!

Υ.Γ: Capitan! Te estamos esperando que vuelvas pronto! Sano y fuerte!»

Δείτε την ανάρτηση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments