Lifestyle

Χρίστος Αντωνιάδης: «Δεν κάναμε τα δίδυμα φυσιολογικά λόγω ανεξήγητης υπογονιμότητας»

Χρίστος Αντωνιάδης: «Δεν κάναμε τα δίδυμα φυσιολογικά λόγω ανεξήγητης υπογονιμότητας»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Στην πρώτη εξωσωματική το ανακαλύψαμε» δήλωσε ο τραγουδιστής - Δείτε το βίντεο

Λίγο καιρό αφότου η σύζυγός του γέννησε τα δίδυμα παιδιά τους, ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για τη μέθοδο της εξωσωματικής, τη γνωριμία τους με την Αφροδίτη Τσώνου και τη διαφορά ηλικίας τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Antoniadis (@c.antoniadis)

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» ο τραγουδιστής είπε: «Έχει τις δυσκολίες του γιατί είναι δυο μαζί. Είναι δίδυμα αγοράκια. Γεννήθηκαν με εξωσωματική. Ήμασταν από τους τυχερούς νομίζω γιατί με τη δεύτερη προσπάθεια είχαμε αποτέλεσμα. Στην πρώτη ανακαλύψαμε ποιος ήταν ο λόγος που τόσο καιρό δεν είχαμε κάνει παιδιά φυσιολογικά. Ήταν ανεξήγητη υπογονιμότητα, έτσι μας είχαν πει. Υπήρξε και άγχος και πίεση. Επειδή είναι δυο μωρά ίδιας ηλικίας, χρειάζεσαι βοήθεια, να λέμε αλήθειες».

Στην πορεία της συνέντευξης, ο Χρίστος Αντωνιάδης είπε: «Πάντα έλεγα στον οικογενειακό μου περίγυρο ότι εγώ θα παντρευτώ και θα κάνω οικογένεια μετά τα 40. Είμαι των σχέσεων. Ειδικά τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας, μπορεί να πιστεύει κανείς ότι εγώ ήμουν από κλαράκι σε κλαράκι».

«Έζησα τη νυχτερινή μου ζωή έντονα στα ’90s αλλά αυτό που επιδίωκα ήταν να έχω μια μόνιμη σοβαρή σχέση που να μπορούμε να δεθούμε. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα στα μπουζούκια. Είχε έρθει στο καμαρίνι με τη φίλη της για να πάρουν αυτόγραφα για τις μαμάδες τους. Εκεί έγινε η πρώτη γνωριμία. Με το που την είδα της ζήτησα να μου δώσει το τηλέφωνό της για να βρεθούμε την επόμενη εβδομάδα. Ντράπηκε αλλά είπε ναι. Μετά από 3 μήνες ήρθε σπίτι μου. Έχουμε 18 χρόνια διαφορά ηλικίας» συνέχισε και τέλος, πρόσθεσε:

«Είμαι 52 χρονών. Δεν είναι δύσκολο να το βρει κάποιος. Όταν πάτησα τα 50 δεν ένιωσα κάτι. Ένιωσα κάτι όταν παντρεύτηκα. Μια μέρα πριν τον γάμο μου, με είδε η γυναίκα μου λίγο στεναχωρημένο και με ρώτησε τι έχω. Της είπα ότι αποχαιρετώ τα νιάτα μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments