Αθλητισμός

Ο Έξουμ προπονήθηκε με την ομάδα πριν από το Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Έξουμ προπονήθηκε με την ομάδα πριν από το Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ευχάριστα νέα για την Παρτίζαν, που είδε τον Ντάντε Έξουμ να συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας ενόψει του Game 3 των playoffs της EuroLeague με την Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ντάντε Έξουμ. Ο Αυστραλός γκαρντ γλίτωσε ως εκ θαύματος από τη λαβή WWE που του έκανε ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, στο πλαίσιο της γενικής σύρραξης που προκλήθηκε δύο λεπτά πριν από το φινάλε του δεύτερου αγώνα της Ρεάλ με την Παρτίζαν στη Μαδρίτη και φαίνεται πως τελικά δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Ο Έξουμ βρέθηκε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει του Game 3 (02/05, 21:30) και φαινόταν να εκτελεί όλες τις κινήσεις χωρίς πρόβλημα και χωρίς να δίνει την αίσθηση ότι έχει κάποιου είδους ενόχληση.

Να θυμίσουμε ότι από το προσεχές ματς θα απουσιάσουν οι Γιαμπουσέλε (ποινή 5 αγώνων), Ντεκ (1 αγώνας), Πάντερ (2 αγώνες) και Λεσόρ (1 αγώνας), οπότε η συμμετοχή του Έξουμ θα είναι αρκετά σημαντική για τους Σέρβους, που έχουν σαφώς μικρότερο ρόστερ και λιγότερες λύσεις συγκριτικά με την ομάδα του Τσους Ματέο.

Μάλιστα, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε στις δηλώσεις που παραχώρησε στους εκπροσώπους των σερβικών μέσων: “Επιμένει να βοηθήσει την ομάδα, παρόλο που έχει πρόβλημα στον τένοντα. Νομίζω πως θα είναι με την ομάδα για το αυριανό παιχνίδι”.

Παρτίζαν: Στήνει οθόνη στο κάστρο του Βελιγραδίου για το Game 3 με τη Ρεάλ

Παρά τα ακραία επεισόδια που στιγμάτισαν το δεύτερο ματς των Playoffs της EuroLeague μεταξύ στη Ρεάλ και την Παρτίζαν, αλλά και τις ποινές που επιβλήθηκαν, στη Σερβία επικρατεί τεράστιος ενθουσιασμός ενόψει του Game 3 της σειράς {02/5, 21:30}.

obradovic-1Κι αυτό διότι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το Final Four του Κάουνας {19-21/05}.

Η ζήτηση για τα εισιτήρια του αγώνα ήταν τεράστια, η Stark Arena θα είναι για πολλοστή φορά φέτος κατάμεστη, ωστόσο, οι οπαδοί που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το γήπεδο, θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να ζήσουν τον παλμό του αγώνα.

exum-2Στο κάστρο του Βελιγραδίου:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments