Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ: Ο Τάισον είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Τάισον έγινε προληπτικά αλλαγή εξαιτίας των ενοχλήσεων στο δικέφαλο και η κατάσταση του αξιολογείται συνεχώς από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Ο Τάισον και στην νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη έδειξε πόσο καθοριστική είναι η παρουσία του για τον ”Δικεφάλο”, κυρίως σε παιχνίδια όπως το χθεσινό, όταν και η ομάδα του δείχνει να βρίσκεται στα ”σκοινιά”.

Το γκολ που πέτυχε και με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε, σήμανε την αντεπίθεση για την ομάδα του και την οδήγησε στην τελική σπουδαία επικράτηση.

Ο Βραζιλιάνος που αναδείχθηκε και MVP της αναμέτρησης είναι πάντως αμφίβολος για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η αλλαγή του ήταν αναγκαστική έστω και για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας ενός σφιξίματος που ένιωσε στο δικέφαλο.

Η κύρια ανησυχία έχει να κάνει με το γεγονός ότι είχε ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο και μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τους ”πράσινους” στα πλέι οφ, που δεν του επέτρεψαν αγωνιστεί κατά της ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του, όπως και του Ντόουγκλας Αουγκούστο που εκτός του ντέρμπι των Δικεφάλων απουσίασε και από την αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Ίνγκασον είναι σίγουρα εκτός από τον αγώνα στη Λεωφόρο, εξαιτίας του οιδήματος στη γάμπα και ο Κάργας θα συνεχίσει να προπονείται με τον ΠΑΟΚ Β΄ μέχρι και την απολογία του που είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα πρέπει να βρει ξανά λύσεις για το κέντρο της άμυνας με τα πρόσωπα των Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Νάσμπεργκ να ξεχωρίζουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments