Αθλητισμός

Χειρονομία Κασάμι στην εξέδρα – Είπαν “αντίο” τρεις παίκτες – Εκδίκηση από ΑΕΚ

Χειρονομία Κασάμι στην εξέδρα – Είπαν “αντίο” τρεις παίκτες – Εκδίκηση από ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ποιοι... αποχώρησαν χθες και ο ανώτερος Ντόη από Μπα. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν εμφατικά στις νίκες απέναντι στον Βόλο, οι παίκτες του έστειλαν μήνυμα κυρίως για την επόμενη σεζόν, ενώ όλοι πλέον περιμένουν την αντίδρασή τους στα δύο ντέρμπι που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή

Ο φετινός τίτλος χάθηκε όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα με τη σεζόν και οφείλει να κάνει το καθήκον του μέχρι το φινάλε. Το πρώτο βήμα έγινε με την άνετη νίκη επί του Βόλου, που μπορεί να τονώσει την ψυχολογία της ομάδας ενόψει των τριών τελευταίων αγώνων.

Η “καυστική” ανακοίνωση της Θύρας 7 μετά την ήττα από την ΑΕΚ τα… είπε όλα για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουν οι Ερυθρόλευκοι τα επόμενα παιχνίδια. Οι Πειραιώτες θα έχουν ρυθμιστή στη μάχη του τίτλου, αλλά δεν πρόκεται να.. χαρίσουν τίποτα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Αφενός θέλουν εκδίκηση από την Ένωση, αφού το κλίμα είναι τεταμένο μετά τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι, και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να “παραδοθούν” σε κανέναν εντός έδρας. Πόσο μάλλον στον “αιώνιο” αντίπαλο, άσχετα αν το ντέρμπι θα γίνει χωρίς οπαδούς!

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει έναν τελευταίο εναπομείναντα στόχο, που είναι να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στη μάχη για την τρίτη θέση, η οποία είναι πολύ πιθανό να δώσει το “καλό” ευρωπαϊκό εισιτήριο (σ.σ. θα εξαρτηθεί και από το αν ο Δικέφαλος του Βορρά κατακτήσει ή όχι το Κύπελλο Ελλάδας).

Ο Ντόη πολύ ανώτερος του Μπα – Χειρονομία Κασάμι στην εξέδρα – Τέλος εποχής για τρεις

Αναφορικά με τη νίκη επί του Βόλου, ο Ανδρέας Ντόη τράβηξε τα βλέμματα επειδή πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ωστόσο, το σημαντικότερο για έναν κεντρικό αμυντικό δεν είναι η έφεση στο σκοράρισμα, αλλά οι αμυντικές επιδόσεις. Τομέας στον οποίο ο Έλληνας άσος μοιάζει να βρίσκεται σε πολύ καλύτερο επίπεδο από τον ασταθή Ουσεϊνού Μπα, ενώ μοιάζει πιο ώριμος από τον κατά 7 χρόνια μεγαλύτερο Σενεγαλέζο! Στην άμυνα του Ολυμπιακού αναμένονται πολύ μεγάλες αλλαγές και ο Ντόη πρέπει να θεωρείται ο μόνος σίγουρος ενόψει της νέας σεζόν. Γι’ αυτό και οι Πειραιώτες καλούνται να κλείσουν άμεσα το ζήτημα με το νέο συμβόλαιο του νεαρού αμυντικού (λήγει το 2025 αλλά υπάρχουν διαπραγματεύσεις για επέκταση).

Ο Τζολάκης επενέβη όποτε χρειάστηκε και δείχνει ότι μπορεί να καλύψει επάξια το κενό του τραυματία Πασχαλάκη, ενώ παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα χειριστεί ο Ολυμπιακός την περίπτωσή του ενόψει της νέας σεζόν. Θα μείνει στο ρόστερ ως δεύτερος κίπερ, θα γίνει τρίτος στην ιεραρχία ή θα φύγει με δανεισμό;

Σημαντική ήταν η επιστροφή του Ελ Αραμπί στα γκολ, σε μία περίοδο που ο Μαροκινός έδειχνε ντεφορμέ και επηρεασμένος ψυχολογικά. Πάντως, το γεγονός ότι ο Ελ Αραμπί, ο Βαλμπουενά και ο Εμβιλά χαιρέτησαν τον κόσμο του Ολυμπιακού στο τέλος του -τελευταίου φετινού με κόσμο- αγώνα ίσως φανερώνει ότι έφτασε το τέλος του κύκλου τους στο Λιμάνι!

Ο Μπιέλ πραγματοποίησε καλή εμφάνιση -που συνοδεύτηκε με γκολ- μετά από αρκετό καιρό. Εξαιρετικοί και οι Φορτούνης, Κασάμι, που είχαν κέφια και κυνήγησαν από νωρίς το γκολ, με τον δεύτερο να τα καταφέρνει στο 25′ και εν συνεχεία να… ζητά συγγνώμη από την εξέδρα για τις χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε νωρίτερα (3′ και 10′)!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments