Ειδήσεις

ΠΑΟΚ: Ο ξεχωριστός Μπράντον Τόμας της Λεωφόρου και το μέλλον του στον Δικέφαλο

ΠΑΟΚ: Ο ξεχωριστός Μπράντον Τόμας της Λεωφόρου και το μέλλον του στον Δικέφαλο

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Μπράντον Τόμας ήταν ο πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και με το γκολ που πέτυχε είναι ο πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου στη φετινή σεζόν.

Τα Playoffs αποτελούν εκτός των άλλων και μια περίοδο στην οποία το ρόστερ του ΠΑΟΚ αξιολογείται. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που παλεύουν για το συμβόλαιο τους είναι και ο Μπράντον Τόμας.

Στη Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης ο Ισπανός επιθετικός ήταν αυτός που χάρισε στον Δικέφαλο τον βαθμό της ισοπαλίας με ένα σπουδαίο τελείωμα. Ήταν το αποτέλεσμα μιας πολύ καλής απόδοσης που είχε στο παιχνίδι, έχοντας μπει στο γήπεδο από το πρώτο ημίωρο αντί του τραυματία Νέλσον Ολιβέιρα, απασχολώντας διαρκώς τους αντίπαλους στόπερ με την κίνησή του και κερδίζοντας την αποβολή του Σένκεφελντ.

Χάρη σε αυτό το γκολ που πέτυχε σε βάρος του Παναθηναϊκού, ο Τόμας έφτασε τα έντεκα στη σεζόν και έγινε ο πρώτος σκόρερ, παρά το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται ως ο βασικός σέντερ φορ του Δικεφάλου.

Ο Μπράντον Τόμας με δική του ανάρτηση στο Instagram:

”Δεν χάνω την πίστη μου”

Η διάρκεια του συμβολαίου:

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μπράντον Τόμας υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνο, αφήνοντας στον ΠΑΟΚ την επιλογή για την ανανέωση του. Τουλάχιστον μέχρι πριν την έναρξη των Playoffs οι άνθρωποι της ομάδας δεν είχαν πάρει οριστική απόφαση για το τι πρόκειται να κάνουν με τον Ισπανό επιθετικό που κάνει μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

Σε μια εντελώς διερευνητική επαφή που έγινε με τον παίκτη, ο Μπράντον ξεκαθάρισε ότι η επιθυμία του είναι να μείνει στην Τούμπα.

Τα στοιχεία που διαθέτει και η προσφορά του:

Είναι δεδομένο ότι ο 28χρονος δεν είναι ο κλασικός φορ περιοχής. Τα χαρακτηριστικά του άλλωστε είναι εντελώς διαφορετικά από αυτά του Νέλσον Ολιβέιρα που σε καμία στιγμή δεν έπαψε να θεωρείται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ο βασικός επιθετικός του Δικεφάλου.

Από την άλλη όμως, ο Ισπανός έδωσε σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε μεγάλη ενέργεια στην επίθεση του Δικεφάλου, συνεχή πίεση στους αντιπάλους αμυντικού,ς όταν ο ΠΑΟΚ δεν είχε την μπάλα και ταχύτητα στην ανάπτυξη των επιθέσεων.

Στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν έχει αγωνιστεί και στα 8 παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα Playoffs, ξεκινώντας στην αρχική ενδεκάδα στα 3 από αυτά και έχει σκοράρει 2 από τα συνολικά του 11 γκολ στη σεζόν.

Το μέλλον του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμα στον ”αέρα”:

Το αν θα συνεχίσει ή όχι στην Τούμπα και την επόμενη σεζόν, είναι θέμα που δεν έχει να κάνει μόνο με τη δική του προσπάθεια αλλά με την γενικότερη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι στην γραμμή κρούσης της ομάδας.

Έχει να κάνει και με το συμβόλαιο του Νέλσον Ολιβέιρα που και αυτό εκπνέει στο τέλος της σεζόν, την προοπτική που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στον νεαρό Στέφανο Τζίμα που έρχεται τουλάχιστον ως τρίτος φορ την επόμενη σεζόν, αλλά και το μπάτζετ που θα διατεθεί για βρει επιτέλους ο Δικέφαλος το εύκολο γκολ που του έχει λείψει και φέτος.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο Μπράντον Τόμας δείχνει πως, αν μη τι άλλο, τιμά το συμβόλαιο που έχει με τον ΠΑΟΚ και πως μπορεί να παίξει ρόλο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments