Αθλητισμός

Πως ο Παναθηναϊκός «διέλυσε» την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ

Πως ο Παναθηναϊκός «διέλυσε» την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρθηκε στην ψυχολογική κατάσταση της ΑΕΚ και το πώς επηρεάστηκε από το γρήγορο γκολ του Μαντσίνι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Ο Παναθηναϊκός διέλυσε την ψυχολογία των παικτών της ΑΕΚ με το που έβαλε το γκολ νωρίς νωρίς εναντίον του ΠΑΟΚ. Στη Ν. Φιλαδέλφεια πίστεψαν ότι εκεί… τελείωσε το άλλο ματς, περίμεναν ίσως με βεβαιότητα να μπει δεύτερο και τρίτο, και μέχρι να καταλάβουν τι γινόταν, δεν ήξεραν πώς να αντιμετωπίσουν την εξέλιξη. Σπατάλησαν χρόνο, ενώ τα ήδη βαριά πόδια έγιναν ακόμα βαρύτερα.

Έτσι, όταν έγινε το 1-1 στη Λεωφόρο, οι μπαταρίες είχαν πια αδειάσει, αν σκεφτούμε και την υπερκατανάλωση ενέργειας στο 0–0 με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή. 

Τόσα ντέρμπι στη σειρά δεν τα σηκώνει ο οργανισμός του ποδοσφαιριστή που παίζει σε ελληνική ομάδα, ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Λιβάι Γκαρσία, για παράδειγμα, που ήταν πριν λίγες μέρες ο φόβος και ο τρόπος των Πράσινων αμυντικών, προχθές παραπατούσε και δεν μπορούσε να κάνει ούτε ένα κοντρόλ της προκοπής…

Για να μην τα πολυλογούμε, το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή, είναι ότι δεν υπάρχει παίκτης να την πάρει πάνω του και να την καθοδηγήσει. Δεν ξέρω αν και πώς θα εμφανιστεί, ιδίως στο ματς με τον Άρη, αλλά προς το παρόν, δεν…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments