Lifestyle

Υρώ Μανέ: Δείτε τον συζυγός της σε σπάνια εμφάνιση – «Έχει μεγάλη ψυχή και…»

Υρώ Μανέ: Δείτε τον συζυγός της σε σπάνια εμφάνιση – «Έχει μεγάλη ψυχή και…»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η Υρώ Μανέ είναι παντρεμένη από το 1997 με τον Τάσο Νταϊόγλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Φαίδρα.

Η Υρώ Μανέ εκτός από την επαγγελματική καταξίωση βιώνει και την απόλυτη προσωπική ευτυχία στο πλευρό του «άγνωστου» συζύγου της, αλλά και της κούκλας κόρης της.Η Υρώ Μανέ έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ εξίσου αξιόλογη είναι η πορεία της στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Το κοινό βέβαια την αγάπησε μέσα από το ρόλο της στη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1, «Εγκλήματα», που παραμένει αξεπέραστη.

Η Υρώ Μανέ είναι παντρεμένη από το 1997 με τον Τάσο Νταϊόγλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Φαίδρα.

Η Υρώ Μανέ σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από την καθημερινότητα και την οικογένειά της.

View this post on Instagram

A post shared by Υρώ Μανέ (@iromaneofficial)

Η ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την κόρη της, που είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. Η κούκλα Φαίδρα, που μοιάζει αρκετά στη μητέρα της, έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κλασικό και σύγχρονο χορό στη Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού Ραλλού Μάνου.

Η Ηρώ Μανέ είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Join Us: «Είναι λίγο ασυνήθιστο στις μέρες μας που αντέχει ο γάμος μας. Δεν με φοβίζει που ακούω για χωρισμούς. Αφού είναι κομμάτι της ζωής μας.

Με τρομοκρατούν οι σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, όχι τα διαζύγια. Οτιδήποτε είναι μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτισμού είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει δύο γονείς που δεν τα βρίσκουν και δεν ταιριάζουν να πηγαίνουν στο επόμενο βήμα.Η αμοιβαία εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και ο χώρος, να αφήνεις δηλαδή τον άλλο να ανασαίνει κρατάει μία υγιή σχέση. Αν ο σύντροφός μου δεν είχε απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει, ότι αυτή η δουλειά που κάνω δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς δεν θα μπορούσα να ανασάνω, να αναπνεύσω.

Και αν καταπιέζεσαι θες να πεις φτου ξελευθερία και να πας παρακάτω. Ο άντρας μου αγαπάει το χώρο μας και το καταλαβαίνει. Έχει μεγάλη ψυχή και βλέπει τα πάντα με θετικό τρόπο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments