Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο πρώτος που βρίσκεται στη λίστα για τον ερυθρόλευκο πάγκο

Ολυμπιακός: Ο πρώτος που βρίσκεται στη λίστα για τον ερυθρόλευκο πάγκο
Η πρώτη επιλογή

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σχετικά με το θέμα του επόμενου προπονητή μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Όπως είπε, οι Πειραιώτες μίλησαν με τον Φραντσέντσο Φαριόλι. «Ο Φαριόλι είναι μία ιδιαίτερη επιλογή, καθώς είναι 34 ετών, δουλεύει περίπου 2,5 χρόνια ως πρώτος προπονητής. Δεν νομίζω ότι είναι η πρώτη επιλογή. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πρώτη επιλογή είναι ο Ρεμπρόφ», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι πληροφορίες λένε πως ο Φαριόλι έχει προδιαγραφές για ωραία πράγματα. Έχει αναλάβει δύο ομάδες από την Τουρκία, είναι φοβερά επιθετικογενής προπονητής. Ισχύει ότι μίλησε ο Ολυμπιακός με τον Φαριόλι, όμως η εμπειρία με τον επίσης άπειρο Κορμπεράν να παίζει το ρόλο του. Σίγουρα συνεχίζονται οι επαφές και με τον Ρεμπρόφ».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα στο θέμα προπονητή, γιατί στον Ολυμπιακό έχουν επιλέξει την τακτική πως έχοντας χρόνο κοιτάζουν διάφορες επιλογές με το φινάλε των ευρωπαϊκών πρωταθλητμάτων. Δεδομένα, πάντως, θα ήθελε ο Ολυμπιακός να παρουσιάσει ως δέλεαρ στον επόμενο προπονητή μία συμμετοχή στο Europa League, και ίσως χρειαστεί να περιμένει κατ’ αρχάς το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αν πάει καλά, θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, γιατί τότε θα κριθεί οριστικά το καλό εισιτήριο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments