Αθλητισμός

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπακαμπού

Ραγδαίες εξελίξεις με Μπακαμπού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Είναι πιθανότατα η πλέον πετυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού τη σεζόν που κλείνει σε λίγες ώρες

Είναι πιθανότατα η πλέον πετυχημένη μεταγραφή του Ολυμπιακού τη σεζόν που κλείνει σε λίγες ώρες. Ο Σεντρίκ Μπακαμπού μπορεί να αποκτήθηκε στα… χασομέρια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, αλλά τελικά αποδείχθηκε λίρα εκατό.

Κερδίζοντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και την αναγνώριση όλων για την απόδοσή του και τη μαχητικότητά του. Με τη συνολική του παρουσία στους Ερυθρόλευκους, ο επιθετικός από το Μαλί, έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς και στην επιστροφή του Ολυμπιακού στους τίτλους, από την ερχόμενη σεζόν.

Οι συζητήσεις με τον 32χρονο στράικερ έχουν ξεκινήσει και επίσημα, μετά τις προπαρασκευαστικές επαφές, στις οποίες to10.gr είχε αποκαλύψει τις προθέσεις των δύο πλευρών. Πλέον, οι προθέσεις μπήκαν στο χαρτί και μπήκαμε στην περίοδο των επίσημων εξελίξεων. Και οι πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Μπακαμπού ξεκαθάρισε για ακόμη μία φορά πως θέλει να μείνει στην Ελλάδα, παρά τις προτάσεις που έχει από Αραβικές χώρες και Ισπανία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συζητήσεις γίνονται προς αυτή την κατεύθυνση και σε άμεση επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, με τον Ολυμπιακό να κάνει πράξη την επιθυμία του Μπακαμπού για 2ετές κλειστό συμβόλαιο. Με συνολικές καθαρές απολαβές λίγο πάνω από τα δύο εκατομμύρια, συν μπόνους (σ.σ. περίπου 1.2 εκατ. ευρώ τον χρόνο, συν μπόνους). Δεδομένα που μπαίνουν στο χαρτί. Και όλα δείχνουν ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα φέρουν την ολοκλήρωση του deal.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Μπακαμπού στο Ρέντη, αλλά και στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αυτή τη στιγμή το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι παρά το γεγονός πως έχει πολλές προσφορές στα χέρια του (σ.σ. ως πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού και της Super League), δεν θα αποφασίσει με βάση τα χρήματα. Επιβεβαιώνεται, εξάλλου, πως οι προσφορές που έχει στα χέρια του ειδικά από τους Αραβες είναι πολύ υψηλότερες από εκείνη των Πειραιωτών. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ο έμπειρος στράικερ δεν δείχνει να δελεάζεται. Εξάλλου, στα 3.5 χρόνια που έμεινε στην Κίνα και την Γκουοάν του Πεκίνου, έβαλε στην τσέπη του σχεδόν 40 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Μπακαμπού εξήγησε στους ιθύνοντες του Ολυμπιακού ότι εκτιμάει πάρα πολύ την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο σύλλογος και την υποστήριξη. Και σε συνδυασμό με το γεγονός πως και η οικογένειά του δεν θέλει να φύγει από την Ελλάδα, θέλει να τελειώσει γρήγορα το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Και με βάση τα τωρινά δεδομένα, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί πολύ σύντομα. Μπορεί και άμεσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments