Ζώδια

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/5 – 28/5/2023

Εβδομαδιαίο πλανητικό σκηνικό από 21/5 – 28/5/2023
Κάτι παραπάνω από καυτή θα είναι, στο ξεκίνημα της αυτή η εβδομάδα, καθώς κατά τη διάρκεια της έχουμε πολύ σημαντικές όψεις, αλλά και την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους. Το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της εβδομάδας θα είναι η επικοινωνία, καθώς η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους, θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο ευέλικτοι και επικοινωνιακοί.

Παρόλα αυτά, στο ξεκίνημα της τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα, εξαιτίας των πρώτων συναντήσεων του Άρη, σε όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα, και όψης τετραγώνου με τον Δία, η ατμόσφαιρα θα είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική. Την κατάσταση θα εξισορροπήσει, οι συναντήσεις του Ήλιου, σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και σε όψη εξάγωνου με τον Άρη. Από την άλλη πλευρά, ευχάριστες ανατροπές υπόσχεται για την ερωτική μας ζωή, προς τα τέλη της εβδομάδας η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό.

Ενώ στα τέλη της εβδομάδας, η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, θα μας ωθήσει κάποιους σε συμβιβασμούς και κάποιους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πιο ευνοημένα αυτή την εβδομάδα θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και οι Τοξότες και οι Κριοί. Ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική τους ζωή θα έχουν τόσο οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι όσο και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

Ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους). Τις εντάσεις και τις εκδικητικές συμπεριφορές θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι). Ενώ σε συμβιβασμούς θα αναγκαστούν να προχωρήσουν οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς).

Την Κυριακή 21/05 Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα παρασύρει σε έντονες αντιδράσεις, εκρήξεις θυμού και θα ωθήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) της 1ης ημέρας. Επίσης, λίγες ώρες αργότερα η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους, θα εγκαινιάσει τα φετινά τους γενέθλια. ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!Ενώ, η πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Ήλιος, λίγες ώρες μετά την είσοδο του στους Διδύμους, θα είναι η όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα, μια όψη που θα βοηθήσει να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να αναγεννηθούν, τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) της 1ης ημέρα.

Την Δευτέρα 22/05 Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα, θα ωθήσει να πάρουν σημαντικές πρωτοβουλίες τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους της 1ης ημέρας.

Την Τρίτη 23/05 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα παρασύρει σε κινήσεις υψηλού ρίσκου, ενώ μπορεί να προκαλέσει εκρηκτικές καταστάσεις, στις σχέσεις και στις συνεργασίες, των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Την Τετάρτη 24/05 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει τις εμμονές και τις συναισθηματικές ανασφάλειες των εκπροσώπων του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) των 2 πρώτων ημερών.

Την Πέμπτη 25/05 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου, θα κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 2ου δεκαημέρου, τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Την Παρασκευή 26/05 Η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται ευχάριστες ανατροπές στην ερωτική ζωή τόσο των Καρκίνων και των Αιγόκερων όσο και των Ταύρων και των Σκορπιών που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου.

Το Σάββατο 27/05 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα παρασύρει σε επικριτικά σχόλια τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

Ενώ την Κυριακή 28/05 Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, θα φέρει υποχρεώσεις και περιορισμούς στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 1ου δεκαημέρου, ενώ παράλληλα θα απαιτήσει από αυτούς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι: Το δίκιο μου το κερδίζω όχι μέσα από τις εντάσεις και τους καυγάδες, αλλά παίρνοντας πρωτοβουλίες και κυνηγώντας τα όνειρα μου. Με μια προϋπόθεση, ότι δεν υπερεκτιμώ τις δυνάμεις μου, και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, το μέτρο που μου αναλογούν.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα, και Χρόνια Πολλά στους Διδύμους!!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments