Ζώδια

Το ΠEΡΑΣΜΑ Ήλιου Στους Διδύμους Φέpνει Νέους Έρωτες! Λέvε «ΑΝΤΙ0» Στην Μοναξιά Aυτά Τα 5 Ζώδια

Το ΠEΡΑΣΜΑ Ήλιου Στους Διδύμους Φέpνει Νέους Έρωτες! Λέvε «ΑΝΤΙ0» Στην Μοναξιά Aυτά Τα 5 Ζώδια

Πηγή Φωτογραφίας: Young sexy hot couple in love hugging

Δείτε εδώ τι λέει για το ζώδιο σας…. Ποια ζώδια θα είναι τα τυχερά;

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, Κυριακή σήμερα και ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, σε βοηθά να ενώσεις τις δυνάμεις σου με το φιλικό περιβάλλον, με σκοπό να αποκτήσεις συμπαραστάτες, που θα φανούν χρήσιμοι στην επίτευξη των στόχων σου. Παράλληλα ο Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επιλογή των φίλων. Κάποιοι δεν είναι αυτοί που νομίζεις και έχουν απώτερους σκοπούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι έντονα κοινωνικός σήμερα και επιθυμείς να βγεις με το ταίρι. Η πρόταση σου γίνεται αμέσως αποδεκτή από τον σύντροφο και περνάς λίγες όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις παρέες με τους φίλους και ειδικά αν ψάχνεις μέσα από εκεί τον υποψήφιο σύντροφο. Κατευθύνσου σε άλλα περιβάλλοντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις συζητήσεις με το κοντινό περιβάλλον για συνεργασία. Μην αναμείξεις οικογένεια και φίλους στις δουλειές σου. Οικονομικά προβληματίζεσαι αλλά μη περιμένεις στήριξη. Βασίσου στις δυνάμεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης. Ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και μόνο χαλαρή δεν μπορείς να πεις αυτή την νέα του θέση. Η πρώτη του όψη είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα, που σε ωθεί να δώσεις δυναμική από αύριο στην καριέρα και την κοινωνική καταξίωση. Είναι το κυριότερο πράγμα που σε απασχολεί και που επιθυμείς να δεις αποτελέσματα για να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Παράλληλα ο Άρης κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα και βρίσκεσαι ανάμεσα στην δουλειά και την οικογένεια που σε χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από την μία το σπίτι και από την άλλη η οικογένεια, δεν σου αφήνουν χρόνο να ασχοληθείς με το ταίρι. Δεν θα γλυτώσεις τα παράπονα για παραμέληση, οπότε να είσαι προετοιμασμένος. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα να βρεις σήμερα το ιδανικό ταίρι, γι’ αυτό καλύτερα θα ήταν να ψάξεις κάποια άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για να ευχαριστήσεις την οικογένεια και για να είσαι συνεπής στην δουλειά σου πρέπει να κοπείς στα δύο, πράγμα που δεν γίνεται. Εξήγησε τους και θα κάποια στιγμή θα καταλάβουν. Οικονομικά δεν έχεις σημαντικές μεταβολές στο εισόδημα

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή και ο Ήλιος κάνει ποδαρικό στο ζώδιο σου. Λάμπεις, μαγνητίζεις και γοητεύεις τους πάντες. Η όψη τριγώνου που σχηματίζει με τον Πλούτωνα ανεβάζει την αισιόδοξη φύση σου και επιθυμείς ταξίδια κι εκδρομές. Είσαι ανεξάρτητο πνεύμα και η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα, εντείνει την επιθυμία σου για απαγκίστρωση από κάθε είδους δέσιμο, είτε προσώπων, είτε καταστάσεων. Προσοχή μόνο να μην ξεφύγεις από την πορεία σου γιατί είσαι λίγο επιπόλαιος και παρασύρεσαι εύκολα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι έτοιμος να ζήσεις νέες εμπειρίες σε μετακινήσεις και ταξίδια που προγραμματίζεις με το ταίρι το οποίο σε ακολουθεί ενθουσιασμένο. Αν είσαι ελεύθερος έχεις αυξημένες πιθανότητες να γνωρίζεις ένα καινούργιο ταίρι πάνω σε μια μετακίνηση, ή εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συμφωνίες που προκύπτουν είναι ευνοϊκές και σε συμφέρουν. Πέρα από την λογική που σου λέει να προχωρήσεις, έχεις και διαισθητικές ικανότητες που σε ωθούν προς την σωστή κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα είναι Κυριακή, και ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους. Βρίσκεται ακριβώς στο τομέα που συμβολίζει το υποσυνείδητο και τη διαίσθηση που διαθέτεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, βγάζει μέσα από την ψυχή σου τα κρυμμένα μυστικά και σε λυτρώνει από φοβίες και ανασφάλειες. Δεν μπορείς να τα μοιραστείς με τον καθένα, παρά μονάχα σε ένα πολύ δικό σου άτομο, που εμπιστεύεσαι απόλυτα. Ταυτόχρονα ο Άρης βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αντιλαμβάνεσαι πως διαισθητικά δεν κάνεις λάθος και η επιλογή σου να εκμυστηρευτείς τον ένα και μοναδικό άνθρωπο, ήταν και η σωστή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις ανασφάλειες που πηγάζουν από την σχέση σου με τον ερωτικό σύντροφο. Για να παραμείνεις ψύχραιμος, επιθυμείς να ενωθείς μαζί του ψυχή και σώμα. Μόνο έτσι αντιλαμβάνεσαι τον έρωτα. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, η ψυχολογία σου δεν είναι σε καλή φάση. Δεν θέλεις να κάνεις μια γνωριμία απλά για να μην είσαι μόνος, αλλά ελπίζεις σε κάτι πιο ουσιαστικό. Περίμενε λίγο και δεν θα αργήσει να φανεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωράς σε καινούργιες συμφωνίες στα επαγγελματικά. Κινείσαι παρασκηνιακά προς το παρόν και δεν κοινοποιείς τις αποφάσεις σου. Οικονομικά υπάρχουν χρέη και οφειλές που πρέπει να δρομολογήσεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στους Διδύμους. Αμέσως αυξάνεται η κοινωνική σου ζωή και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε διευκολύνει ώστε να βρεις μέσα από αυτόν τον κύκλο ένα άτομο με φιλικά αισθήματα προς εσένα. Ο Άρης έχει εισέλθει στο ζώδιο σου και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα. Γίνεσαι αυθόρμητος, διεκδικητικός και πρωτοστατείς στο σύνολο. Οι υπόλοιποι ακολουθούν τα βήματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ορμητική σου φύση και ο χειμαρρώδης τρόπος που προσεγγίζεις τους υποψήφιους συντρόφους σε κάνει ακαταμάχητο. Λίγη προσοχή στην υπερβολική παρόρμηση. Εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση, παρασύρεις το ταίρι στα δικά σου θέλω και σου κάνει τα χατίρια. Σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσεις το δεσμό και να κάνεις το επόμενο βήμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από ομάδες βρίσκεις άτομα που μπορείς να συνεργαστείς. Είναι φίλοι, γνωστοί και ενδιαφέρονται να δουλέψουν μαζί σου. Οικονομικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα είναι Κυριακή και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του χάρτη σου που συμβολίζει την κοινωνική άνοδο και την προσωπική ανέλιξη. Επικεντρώνεσαι στους μεγαλεπήβολους στόχους και προσπαθείς να πετύχεις τις φιλοδοξίες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε βοηθά ώστε να ξεπεράσεις το πρωταρχικό στάδιο της αγγαρείας και της κούρασης ώστε να βρεθείς ψηλά στο μέλλον. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα σου βάζουν μικρά εμπόδια κυρίως από άτομα που κινούνται πίσω από την πλάτη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ένα ζοφερό και μίζερο παρελθόν δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί τώρα πια αλλά να κοιτάξεις μπροστά στο μέλλον και στις νέες γνωριμίες που επιφυλάσσει. Εσύ που είσαι διαθέσιμος προχώρα! Αν είσαι δεσμευμένος ήρθε η ώρα να ακούσεις τα παράπονα του συντρόφου που τον παραμελείς εξαιτίας της δουλειάς και των υπολοίπων υποχρεώσεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται εφόσον διατηρηθούν μυστικές. Υπάρχουν άτομα που κινούνται παρασκηνιακά στην δουλειά, περιμένοντας να αρπάξουν την ευκαιρία και να σου φάνε την θέση. Οικονομικά μην περιμένεις πολλά πράγματα για την ώρα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, μέρα Κυριακής σήμερα και ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση ως προς το δικό σου ζώδιο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να ασχοληθείς με τα ταλέντα σου, τα δημιουργήματα και τα παιδιά. Έχεις την ευκαιρία να προάγεις τα καλλιτεχνικά επιτεύγματα σου. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνουν την ευχέρεια, να συνασπιστείς με φίλους και να οργανώσεις συμμαχίες που σε στηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά θέματα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο κι έχεις την συμπαράσταση του συντρόφου σε ότι αποφασίσεις. Η διάθεση σου για εξωστρέφεια και ταξίδια χαροποιεί το ταίρι που δεν βλέπει την ώρα να δραπετεύσει μαζί σου. Αν είσαι μόνος ακολούθησε την καρδιά σου και τους φίλους σε μια έξοδο και που ξέρεις.. μπορεί να είναι η τυχερή σου μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις τριγύρω σου ανθρώπους που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί σου. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις τον πιο κατάλληλο. Οικονομικά θα κάνεις αρκετά έξοδα για βόλτες και καλοπέραση αλλά δεν σε νοιάζει αφού περνάς καλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Δεν είναι και η καλύτερη θέση για το δικό σου ζώδιο αφού καταλαμβάνει την θέση του χάρτη που εκεί μέσα καταχωνιάζεις όλα τα μυστικά κι απόκρυφα που έχεις φυλαγμένα. Μπαίνει το φως του Ήλιου εκεί και φανερώνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες που κρύβεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα δείχνει ότι η οικογένεια σε βοηθάει να βγάλεις τα εσώψυχα σου προς τα έξω και να λυτρωθείς. Ξεκαθαρίζονται προβλήματα από το παρελθόν. Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα φέρνει κάποια θέματα που σχετίζονται με το δίπολο, επάγγελμα-οικογένεια και μοιράζεσαι στα δύο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα συναισθήματα που θρέφεις για τον σύντροφο είναι αληθινά αλλά δεν είσαι σίγουρος για τα δικά του. Η ανασφάλεια σου τρώει τα σωθικά και το μόνο που ζητάς είναι να σου εγγυηθεί με κάποιο τρόπο για να ησυχάσεις. Αν είσαι μόνος δεν έχεις την διάθεση για γνωριμίες σήμερα και προτιμάς την θαλπωρή του σπιτιού σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική άνοδος είναι στον δρόμο, αλλά εμποδίζεται από εξωγενείς παράγοντες που καθυστερούν. Πάντως η εξέλιξη δεν θα αργήσει. Στα οικονομικά οπλίσου με υπομονή γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε οφειλές που θα σε πιέσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Οι σχέσεις φωτίζονται και βγαίνουν στην επιφάνεια. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα φέρνει νέα και ειδήσεις από τον περίγυρο που σε χαροποιούν. Έχεις εύνοια σε μετακινήσεις, επαφές και συζητήσεις. Παράλληλα ο Πλούτωνας βρίσκεται απέναντι από τον Άρη και καλά θα κάνεις να προσέχεις όλα τα παραπάνω. Ναι μεν υπάρχει εύνοια αλλά με μέτρο. Η υπεραισιοδοξία καμιά φορά μπορεί να δώσει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συζητήσεις με ον σύντροφο έχουν μια γεύση γλυκόπικρη. Πότε γλυκιά και πότε πικρή. Εξαρτάται από την διάθεση και των δύο. Ένα ταξίδι που είχες στα σκαριά καλύτερα να περιμένεις λίγο μέχρι να το πραγματοποιήσεις. Εσύ που είσαι ελεύθερος έχεις την τύχη με το μέρος σου για επαφές και συναντήσεις. Κάπου ανάμεσα στον κοινωνικό περίγυρο, κινείται τα μελλοντικό σου ταίρι. Δεν έχεις παρά να το βρεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Να είσαι προσεκτικός σε νέες συμφωνίες και μην υπογράψεις αν κάτι σου φαίνεται παράξενο. Οικονομικά δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και ρίχνει το φως του σε έναν τομέα που δεν είναι και ο πιο ευχάριστος για σένα. Βλέπεις κατάματα τις κουραστικές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις και που δεν θέλεις ούτε καν να ξεκινήσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα δείχνει πως για να εξασφαλίσεις την ασφάλεια και την ηρεμία χρειάζεται να προσπαθήσεις. Ο Άρης με τον Πλούτωνα κονταροχτυπιούνται ο ένας απέναντι από τον άλλο και εντείνουν τις ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογική σου διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το καμπανάκι χτυπά στα αισθηματικά και θέτει την σχέση σε κίνδυνο αν δεν προσέξεις. Η ρουτίνα και η καθημερινότητα σε έχει κουράσει, τόσο εσένα, όσο και τον σύντροφο. Άλλαξε τα πράγματα και κουνήσου. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν κρίνεται κατάλληλη για γνωριμίες, οπότε ασχολήσου με πιο πρακτικά θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεχε τα οικονομικά και διαφύλαξε όσο μπορείς το εισόδημα σου. Πιέζεσαι με τα χρέη που προκύπτουν. Στα επαγγελματικά ψάχνεις διέξοδο και προχωράς σε νέες συνεργασίες που ελπίζεις να σε βγάλουν από το λαβύρινθο της ανασφάλειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Ανεβαίνει η διάθεση και η αυτοπεποίθηση τονώνεται. Η κοινωνικότητα αποκτά χρώμα λάμψης με σένα στο επίκεντρο. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα σε κάνει γενναιόδωρο, δοτικό, εκφραστικό και δημιουργικό. Ταυτόχρονα ο Πλούτωνας βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη και σου εφιστά την προσοχή σε σημαντικές συνεργασίες και σχέσεις. Δεν χρειάζεται να τα δίνεις όλα και στο τέλος να μην εισπράττεις τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση με τον σύντροφο περνάει δια πυρός και σιδήρου. Την μία γίνεται έντονη και παθιασμένη και την άλλη χαλαρή και αδιάφορη. Διάλεξε τι σε αντιπροσωπεύει και δείξε το στο ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος, πάρε την πρωτοβουλία και πλησίασε το άτομο που σε ενδιαφέρει, για να μάθεις αν τρέφει τα ίδια συναισθήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συμφωνίες και οι συνεργασίες ευνοούνται αυτό το διάστημα. Επωφελήσου από τις συγκυρίες που θα έρθουν. Οικονομικά δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή, ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων. Το σπίτι και η οικογένεια είναι στις προτεραιότητες σου. Φωτίζονται τα θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία και έρχεται στο προσκήνιο η ιδιωτική σου ζωή. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε βοηθάει να ανασύρεις μνήμες και προβλήματα του παρελθόντος που πρέπει να λύσεις μαζί με την οικογένεια. Η διαδικασία εμπεριέχει κάποιο ψυχολογικό κόστος με την αντίθεση του Πλούτωνα-Άρη. Εκεί θα δεις ότι τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την καθημερινότητα και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να μπλέξεις με νέα γνωριμία εσύ που είσαι αδέσμευτος. Προς το παρόν προηγούνται άλλα. Καλά θα κάνεις να είσαι υπομονετικός και δεν θα αργήσει να φανεί ο κατάλληλος σύντροφος. Αν έχεις ταίρι αυτό το διάστημα επιθυμείς την εσωστρέφεια και την ιδιωτική ζωή μαζί του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments