Ζώδια

01-03 Ιουνίου – Μία Μαγική Ενέργεια Έλξης Στον Έρωτα Και Τα Χρήματα

01-03 Ιουνίου – Μία Μαγική Ενέργεια Έλξης Στον Έρωτα Και Τα Χρήματα

Πηγή Φωτογραφίας: FinetoShine

01-03 Ιουνίου : 01 Ιουνίου Ο Δίας σε σύνοδο με τον Βόρειο Σεληνιακό Δεσμό .

Κάτω από αυτή τη διέλευση μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα ιδεαλιστές, αισιόδοξοι και οραματιστές και να αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε και να κατανοείτε τη ζωή πέρα από τους συνηθισμένους ορίζοντές σας.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί επίσης να αισθανθείτε μια έξαρση κρίσης, μομφής ή κριτικής, νιώθοντας εκνευρισμένοι που εσείς —ή οι άνθρωποι γύρω σας— δεν ανταποκρίνονται στις καλύτερες δυνατότητες.

Μπορεί επίσης να συναντήσετε κάποιον που είναι μέντορας, σύμβουλος ή εμπνευσμένος δάσκαλος ή μπορεί να είστε αυτό το άτομο για κάποιον άλλο. Μια άλλη πιθανότητα είναι να ταξιδέψετε, να θέλετε να ταξιδέψετε ή να συναντήσετε ένα άτομο ή μια κατάσταση που σας δίνει έκθεση σε άλλους πολιτισμούς, εθνικότητες, θρησκείες ή φιλοσοφίες.

Ή, μπορεί να έχετε μια πνευματική αφύπνιση ή να νιώσετε την ανάγκη να ξανασκεφτείτε τις πεποιθήσεις σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια αναζήτηση για την απόλυτη αλήθεια, μεγαλύτερη κατανόηση και ύψιστη σοφία, χρησιμοποιώντας όποια κατάσταση παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή. Αυτή η διέλευση ισχύει για έως και ένα μήνα πριν και μετά από αυτήν την ημερομηνία.

Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος ρομαντισμού, δημιουργικότητας και αίσθησης ενότητας με τη φυσική ομορφιά όλων όσων υπάρχουν στον κόσμο. Σε κοινωνικό ή οικείο επίπεδο, τα πράγματα μπορεί να κυλήσουν ομαλά – έστω και λίγο μαγικά!

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι είστε ξεκάθαροι σχετικά με το τι πραγματικά θέλετε. Όσον αφορά τα οικονομικά και την υλική αξία, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος ευλογιών και αφθονίας που θα μπορούσε να φαίνεται από το πουθενά. Αλλά να είστε προσεκτικοί – μπορεί επίσης να είναι μια περίοδος υπερβολικών δαπανών και να αναρωτιέστε πού πήγαν τα χρήματα!

02 Ιουνίου Αφροδίτη Τρίγωνο Ποσειδώνας .

Η φυσική ομορφιά και η ζεστασιά σας λάμπουν τώρα, επομένως είναι η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξετε πίσω από οποιαδήποτε πρόσοψη γοητείας ή ψευδαίσθησης . Είναι πιθανό να δείτε τα καλύτερα από τους άλλους (και εκείνοι σε εσάς).

Η διαπραγμάτευση, η αλληλεπίδραση και η έλξη φαίνεται να ρέουν αβίαστα. Αυτή η μαγική ενέργεια έλξης θα μπορούσε επίσης να σας ανοίξει στο να δείτε υπέροχες ιδιότητες σε άλλους που μπορεί να υπάρχουν ή όχι, γι’ αυτό κάντε έναν έλεγχο πραγματικότητας με έναν έμπιστο φίλο προτού κάνετε σημαντικές επιλογές.

01-03 Ιουνίου : 03 Ιουνίου ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ Αυτή η Πανσέληνος στον Τοξότη σηματοδοτεί το μισό σημείο καμπής στον τρέχοντα σεληνιακό κύκλο των 4 εβδομάδων. Κυβερνάται από τον επεκτατικό Δία, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να ενσωματώσετε τη γνώση, την εμπειρία και τη διορατικότητα στη σοφία.

Μπορεί να σας προσκαλέσει να αμφισβητήσετε, να αναθεωρήσετε ή να ενισχύσετε τις πεποιθήσεις, τις υποθέσεις και τις απόψεις σας. Η ενέργειά του μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσετε, να μοιραστείτε ή να αναθεωρήσετε τη φιλοσοφία της ζωής σας. Αυτό το ζώδιο της Φωτιάς θέλει να συνδεθεί με έναν μεγαλύτερο σκοπό. Ως Μεταβλητό ζώδιο, ο Τοξότης μπορεί να είναι ανοιχτόμυαλος ή αποφασισμένος να ενισχύσει την ίδια άποψη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments