Lifestyle

Γιώργος Μαργαρίτης: “Ο αδερφός μου πέθανε 6 ετών από την πείνα”

Γιώργος Μαργαρίτης: “Ο αδερφός μου πέθανε 6 ετών από την πείνα”

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μαργαρίτης: «Έμπλεξα με τον τζόγο στα 24, ξεκίνησα με ταβλάκι και κόλλησα 10 χρόνια»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τον αδελφό του, τον οποίο έχασε σε ηλικία μόλις 6 ετών από την πείνα.

Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, σημείωσε: «Όταν προέρχεσαι από φτωχή οικογένεια, για να ορθοποδήσεις, θα περάσεις από συγμπλιγάδες πέτρες και βάλε».

View this post on Instagram

A post shared by Greek music to the Max (@greek_music_to_the_max)

«Η φτώχεια είναι κι ένα τραύμα βέβαια. Μην κρυβόμαστε. Να μην έρθουν ξανά εκείνα τα χρόνια. Να μην έχουν παιδάκια να φάνε. Το ξέρετε ότι έχω χάσει κι εγώ αδελφό έξι ετών από την πείνα. Αλλά δεν ήταν ο μόνος. Πολλά παιδάκια ήταν τότε, ξέρω κι άλλα παιδιά που δεν είχαν να τα ταΐσουν οι μανάδες τους», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε παρακάτω, οι περισσότεροι από τη δική του γενιά μετανάστευσαν στο εξωτερικό. «Η γενιά η δική μου μετανάστευε τότε όλη και πήγαινε στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στον Καναδά και στην Αμερική, που ήταν και δύσκολα για να πάνε, γιατί έπρεπε να τους κάνει κάποιος πρόσκληση και μετά να φύγουν», αναφέρει.

Τέλος, μίλησε για τη γυναίκα του, η οποία όπως είπε, δεν ανακατεύεται ποτέ στα επαγγελματικά του. «Η γυναίκα μου δεν ανακατεύεται καθόλου στο επάγγελμα μου, όπως και εγώ δεν ανακατεύομαι στις κατσαρόλες Είναι στο σπίτι. Νοικοκυρά και τίποτα άλλο», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments