Αθλητισμός

Νικολογιάννης: «Απόφαση για δυο βασικούς χαφ»

Νικολογιάννης: «Απόφαση για δυο βασικούς χαφ»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού και την απόφαση για ποιοτική αναβάθμιση στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση δυο χαφ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες του Παναθηναϊκού και την απόφαση για ποιοτική αναβάθμιση στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση δυο χαφ μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης. Επίσης, αναφέρθηκε στη βελτίωση της κατάστασης του Γκάνεα και τις πιθανότητες απόκτησης αριστερού μπακ.

Αρχικά, ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός στο κομμάτι της μεσαία γραμμής έχει κάνει προεργασία. Πάντα κοιτούσε παίκτες για τις θέσεις αυτές. Είναι βασική προτεραιότητα οι δυο βασικοί χαφ, ένας στο 10 και ένας παίκτης στο 8 και το 6, δυο θέσεις που έπαιζε ο Κουρμπέλης. Παίκτες που θα αναβαθμίσουν τη μεσαία γραμμή με δημιουργία και γκολ. Τρίτη προτεραιότητα είναι η θέση του στόπερ. Σίγουρα θα πάρει και κεντρικό αμυντικό η ομάδα, από τη στιγμή που αποχωρεί και ο Πούγγουρας».

Για τα ακραία μπακ και τον Γκάνεα: «Πάντα στο πλάνο είναι η αναβάθμιση στη θέση δεξιού μπακ. Όσο για τα αριστερά, οι εξετάσεις του Γκάνεα έδειξαν ότι είναι καλύτερα, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε γιατί είναι λεπτό ζήτημα. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει μια απόφαση γι αυτό το θέμα. Ο Γκάνεα είναι έξι μήνες εκτός και είναι πιθανό να αποκτηθεί κι ένας αριστερός μπακ. Είναι μια απόφαση που θα ληφθεί αργότερα, μέσα στο καλοκαίρι».

Πηγή: panathinaikos24

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments