Ελλάδα

Οι 7 ακατάλληλες παραλίες για κολύμπι από τον Πειραιά μέχρι τη Βουλιαγμένη

Οι 7 ακατάλληλες παραλίες για κολύμπι από τον Πειραιά μέχρι τη Βουλιαγμένη
Τις 43 κατάλληλες και 7 ακατάλληλες παραλίες για κολύμπι στην Αττική από τον Πειραιά ως τη Βουλιαγμένη ανακοίνωσε το ΠΑΚΟΕ.

Το ΠΑΚΟΕ πριν από κάθε κολυμβητική περίοδο, πραγματοποιεί δειγματοληψίες, μετρήσεις και προσδιορισμό μικροβίων σε παράλιες ελεύθερες και ελεγχόμενες στο νομό της Αττικής και σε άλλες περιοχές της χώρας, προκειμένου να βγει η λίστα με τις κατάλληλες παραλίες για κολύμπι.

Το 2023 οι δειγματοληψίες για την Αττική ξεκίνησαν στις 2 Μάιου και τέλειωσαν στις 6 Μάιου, ενώ για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, ξεκίνησαν στις 8 Μάιου και τέλειωσαν στις 18 Μάιου.

Στην ακτογραμμή από τον Πειραιά ως τη Βουλιαγμένη ελέγχθηκαν 50 παραλίες εκ των οποίων οι 43 είναι κατάλληλες για κολύμβηση και οι 7 ακατάλληλες.

Σημειώνεται δε, ότι από σήμερα και μέχρι το τέλος Ιονίου θα παρουσιάζονται τρεις φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή) τα αποτελέσματα και των άλλων περιοχών της Αττικής και εκτός Αττικής.

Οι 7 ακατάλληλες παραλίες για κολύμπι από τον Πειραιά έως τη Βουλιαγμένη

– Πειραιάς. Παραλία Φρεατίδα. Ακτή Θεμιστοκλέους – Πειραιάς. Παραλία Φρεατίδα. Στη μέση της παραλίας. Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων. – Πειραιάς. Παραλία Βοτσαλάκια. Ολυμπιακός όμιλος χειμερινών κολυμβητών – Πειραιάς. Παραλία Βοτσαλάκια. 100 μέτρα αριστερά από τον όμιλο χειμερινών κολυμβητών. – Παλαιό Φάληρο. Παραλία Φλοίσβου. Τέλος παραλίας – Δήμος Γλυφάδας. Παραλία Γλυφάδας. Ακτή Β. Οδός Μάρως και Διαδόχου Παύλου. Εστιατόριο Δελφίνια. Πάρκινγκ Πελατών. – Δήμος Γλυφάδας. Παραλία Γλυφάδας. Ακτή Β. τέλος παραλίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments