Αθλητισμός

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Άλεξ Σαντάνα της Ατλέτικο Παραναένσε»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Άλεξ Σαντάνα της Ατλέτικο Παραναένσε»

Πηγή Φωτογραφίας: EPA/Hedeson Alves

Δημοσίευμα στη Βραζιλία αναφέρει πως η ΑΕΚ έχει κάνει επαφές για τον 28χρονο μέσο της Ατλέτικο Παραναένσε, Άλεξ Σαντάνα.

Όπως υποστηρίζει η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα globo.com η πρωταθλήτρια Ελλάδας ΑΕΚ έχει στα ραντάρ της τον Άλεξ Σαντάνα και ήδη έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Ατλέτικο Παραναένσε μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως εξάρι όσο και ως οκτάρι και έχει συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα ως το 2026.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ατλέτικο Παραναένσε δεν βιάζεται να πουλήσει τον παίκτη και θα το έκανε μόνο αν λάμβανε μια πρόταση που θα την ικανοποιούσε οικονομικά.

Ο Σαντάνα έχει και βουλγαρικό διαβατήριο έχοντας αγωνιστεί τη διετία 2020-2022 στη Λουντογκόρετς, από την οποία τον απέκτησε ύστερα η Ατλέτικο έναντι 2,5 εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι.

Μέσα στη σεζόν 2022-2023 έχει πραγματοποιήσει 33 εμφανίσεις με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ιντερνασιονάλ, Κρισιούμα, Γκουαρανί, Παρανά και Μποταφόγκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments