Ζώδια

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν περισσότερη αναστάτωση μέσα στην εβδομάδα 05/06/2023 – 11/06/2023

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν περισσότερη αναστάτωση μέσα στην εβδομάδα 05/06/2023 – 11/06/2023
Μια εβδομάδα πλούσια σε αστρολογικά δεδομένα ξεδιπλώνεται μπροστά μας με κυρίαρχη την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα τη Δευτέρα 05/06/2023, καθώς σε αυτό το ζώδιο θα παραμείνει για τους επόμενους 4 μήνες μέχρι τις 08/10/2023 αντί της συνήθους παραμονής της για 4 περίπου εβδομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ Η εβδομάδα ξεκινά με την είσοδο του κυβερνήτη του ζωδίου σας, της Αφροδίτης, στον Λέοντα μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Από δω και κάτω φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις φροντίδες απέναντι στην οικογένεια ή το σπίτι σας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε συμβίωση ή και μια μετακόμιση έστω και για λίγο καιρό σε μια εξοχική κατοικία καθώς έρχονται και οι καλοκαιρινές διακοπές. Καθώς η Αφροδίτη θα παραμείνει για 4 ολόκληρους μήνες σε αυτό το ζώδιο, θα θέλετε να αναμορφώσετε τον χώρο που μένετε και μπορεί να μπείτε σε διαδικασία μια μικρής ανακαίνισης ή αναδιακόσμησης, αλλαγής επίπλων ή οικιακών συσκευών, επιδιορθώσεων, κλπ. Θα απολαμβάνετε ακόμη πιο πολύ το περιβάλλον του σπιτιού, ενώ μπορεί να φιλοξενείτε και αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνετε πολλά καλέσματα. Δυστυχώς όμως δεν θα είναι όλα αγγελικά πλασμένα, καθώς η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία από τις 22/07 μέχρι τις 04/09. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο με τις οικογενειακές σχέσεις, τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας αλλά και τα οικονομικά. Με το που μπαίνει στον Λέοντα η Αφροδίτη την πρώτη κιόλας στιγμή έρχεται αντιμέτωπη με τον Πλούτωνα στις 05/06, μια όψη που αφορά κυρίως τις σχέσεις σας σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη αγωνία και πίεση. Η όψη αυτή μπορεί να ξύνει πληγές σε μια ερωτική ή οικογενειακή κατάσταση που πιθανώς νιώσατε ότι προδόθηκε η εμπιστοσύνη σας ή μπορεί να πονέσατε για κάποιο λόγο. Καλά θα κάνετε όμως να αφήσετε το παρελθόν εκεί που ανήκει και να μην επιστρέφετε σε ό,τι σας έχει προκαλέσει τόσο αρνητικά συναισθήματα. Ελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις ακόμη κι αν αφορούν την ίδια σας την οικογένεια. Μια άλλη ενδιαφέρουσα πλανητική αλλαγή έρχεται το Σαββατοκύριακο με την είσοδο του Ερμή στους Διδύμους, που θα δώσει τη σωστή επιρροή που χρειάζεται για να ενισχυθεί το πορτοφόλι σας. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθουν χρήματα κι από διαφορετικές πλευρές ή από μια παράλληλη εργασία ή την εκμετάλλευση των περιουσιακών σας στοιχείων. Αν είστε σε φάση που αναζητάτε μια δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντείνετε την έρευνα σας, να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από κάποια συνέντευξη. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας θα επιστρέψει ανάδρομος στον Αιγόκερω στον 9ο οίκο των πεποιθήσεων, της κοσμοθεωρίας σας, της ανώτατης εκπαίδευσης, των μακρινών ταξιδιών και των μελλοντικών σας σχεδίων. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας μπορεί να διαφοροποιήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ Η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο σας τη Δευτέρα 05/06 και υπόσχεται μέχρι τις 08/10 καλύτερες συνθήκες στην καθημερινότητα σας, περισσότερες ευκαιρίες διασκέδασης, χαράς αλλά και μεγαλύτερες δόσεις ρομάντζου και διακοπών. Η επιρροή της θα είναι σαφώς πιο έντονη και βοηθητική στο διάστημα που θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, ήτοι μέχρι τις 22/07 και από τις 04/09 και έπειτα. Στο διάστημα που θα είναι ανάδρομη είναι πιθανόν να προχωρήσετε σε κάποιες συνειδητοποιήσεις σχετικά με τις σημαντικές σας σχέσεις. Κάποιοι μπορεί να δείτε ότι απέχετε πολύ με το ταίρι σας σε αυτά που κι οι δυο θέλετε και επιθυμείτε. Άλλοι μπορεί να δώσετε ευκαιρίες σε άτομα από το παρελθόν να ξαναμπούν στη ζωή σας. Προσέξτε όμως τις νέες σχέσεις εκείνο το διάστημα καθώς δεν ευνοούνται ιδιαίτερα. Ο ενθουσιασμός και η απογοήτευση θα πηγαίνουν χεράκι χεράκι και το τοπίο δεν θα ξεκαθαρίσει πριν τον Οκτώβριο. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τα διαστήματα της ορθής της πορείας τόσο σε θέματα ομορφιάς, διακοπών, σχέσεων. Με την αντίθεση της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στις 05/06 μια ερωτική σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα κομβικό σημείο και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μια επαγγελματική συνεργασία κυρίως για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου. Τα συναισθήματα σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να σας βγαίνει και μια τάση ζήλιας. Όμως αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι η δική σας υγεία και φυσική κατάσταση, αλλά και οι προσωπικές σας ανάγκες. Ναι δεν είναι εύκολο αυτή τη στιγμή με τον Άρη στο ζώδιο σας να παλεύετε για όλα και να σας μένει χρόνος για σας τους ίδιους, αλλά τουλάχιστον προσπαθήστε το και πείτε και μερικά «όχι» σε όσους εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας. Στις 11/06 περνά στους Διδύμους ο Ερμής και στο υπόλοιπο του μήνα θα είναι σαφώς πιο βοηθητικός για τα σχέδια και τα πλάνα σας σε επαγγελματικό επίπεδο, σε θέματα σπουδών αλλά ακόμη και σχέσεων. Η κρίση σας θα λειτουργεί καλύτερα και δεν θα κουράζεστε νοητικά τόσο πολύ για να διακρίνετε τι πρέπει να κάνετε. Σαφώς βέβαια οι Δίδυμοι όντας ένα διπλό ζώδιο πολλές φορές δημιουργούν διλήμματα ή μπορεί να φέρνουν παράλληλα 2 καταστάσεις που καλείστε να επιλέξετε τι θα ακολουθήσετε. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θέτοντας κάποια ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσετε μέχρι το τέλος της χρονιάς αναφορικά με τα επαγγελματικά σας. Τι θα θέλατε να κάνετε, τι σας γεμίζει σε επίπεδο καθημερινότητας της δουλειάς σας; Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, αλλά σίγουρα θα πρέπει να δουλέψετε καλά τα μελλοντικά σας επαγγελματικά πλάνα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα τη Δευτέρα 05/06 δημιουργεί τις προϋποθέσεις να γίνετε πιο ορατοί, αλλά και πιο αρεστοί στον χώρο της καριέρας σας μέχρι τις 08/10. Σε αυτό το ζώδιο θα συμπορεύεται με τον Άρη μέχρι τις 10/07 φέρνοντας εξελίξεις στον επαγγελματικό σας τομέα. Ούτως ή άλλως είστε σε μια φιλόδοξη φάση επαγγελματικά και θέλετε να κάνετε άλματα στον χώρο που δραστηριοποιείστε. Με τη βοήθεια της Αφροδίτης θα λάβετε τα εύσημα για τη δουλειά σας, ενώ μπορεί να σας ανοιχτεί τώρα ένας νέος δρόμος σαφώς πιο ικανοποιητικός για την καριέρα σας. Σημαντικές συνεργασίες μπορεί να σας βοηθήσουν να ανέβετε ψηλότερα στην ιεραρχία και το όνομά σας να γίνει πιο γνωστό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να αποτινάξετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Όμως υπάρχει ένα διάστημα που πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί. Αυτό εκτείνεται από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 που η Αφροδίτη θα είναι φαινομενικά ανάδρομη σε αυτό τον τομέα. Προσπαθήστε να μην δημιουργήσετε αντιπάθειες με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, βάλτε πιο ευδιάκριτα όρια στις σχέσεις σας και προσέξτε επίσης τόσο στα οικονομικά όσο και στα ερωτικά. Στις 05/06 ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και μπορεί να βιώνετε μια τοξική, άδικη και πιεστική κατάσταση είτε με κάποιο μέλος της οικογένειας, είτε με κάποιο συνεργάτη ή προϊστάμενο στη δουλειά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά και διατηρείστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Εσείς μπορεί να περάσετε μια μίνι κρίση τις πρώτες μέρες της εβδομάδας είτε στο χώρο της δουλειάς είτε του σπιτιού και της οικογένειας. Από την Κυριακή 11/06 ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους μέσα στον τομέα των οικονομικών, τον τομέα που ούτως ή άλλως θα έχει έμφαση σε όλη τη διάρκεια του μήνα. Δεν είναι απίθανο να προκύψουν με την επιρροή αυτή δυο διαφορετικές πηγές εσόδων, ενώ μπορεί να κλιμακωθούν κάποιες εμπορικές δοσοληψίες, διακανονισμοί, να κάνετε διαπραγματεύσεις σε οικονομικές συμφωνίες, κλπ. Την ίδια μέρα ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Πλούτωνας επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω μετά τη μικρή δοκιμαστική του πτήση στον Υδροχόο από τον Μάρτιο. Στο ζώδιο αυτό θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία, στις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους. Με κάποιο τρόπο ολοκληρώνει έναν κύκλο που άνοιξε από το 2008 ακόμη και φέρνει στη ζωή σας νέες καταστάσεις και ανθρώπους για να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Τη Δευτέρα 05/06 η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση κυρίως στις σχέσεις σας προσωπικές, κοινωνικές, επαγγελματικές. Σε αυτό το ζώδιο κατά παρέκκλιση θα παραμείνει μέχρι τις 08/10 ευνοώντας τη σύμπραξη σας προσωπικά και επαγγελματικά με τους άλλους. Και μολονότι από τη φύση σας είστε άνθρωποι δυναμικοί που θέλετε να αποφασίζετε εσείς κάθε στιγμή, από δω και κάτω θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη και τις επιθυμίες των άλλων στις αποφάσεις σας. Πάντως και η ερωτική σας ζωή θα επηρεαστεί θετικά από την πορεία της απέναντι στο ζώδιο σας μέχρι τις 08/10, ενώ μπορεί να κάνετε και νέες γνωριμίες. Το ασυνήθιστο στην πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι η εκτεταμένη παραμονή της σε αυτό το ζώδιο, καθώς συνήθως μένει μόνο ένα μήνα. Αυτό συμβαίνει γιατί από τις 22/07 μέχρι τις 04/09 θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα τι πρέπει να κάνετε να μείνετε ή να φύγετε από μια σχέση. Πιθανώς να κάνετε κάποιες συνειδητοποιήσεις που σας δημιουργούν αυτή την αναστάτωση. Θα είναι ακόμη μια περίοδος που χρειάζεται προσοχή η οικονομική σας διαχείριση. Η εβδομάδα ξεκινά με έντονα συναισθήματα, καθώς η Αφροδίτη την πρώτη κιόλας στιγμή της πορείας της στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα και αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου θα σας ζορίσει σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Αυτή την εβδομάδα τίποτε δεν θα σας απασχολήσει περισσότερο από τις αποφάσεις που θα πάρετε σε σχέση με ποιους να συνεργαστείτε, να ενώσετε δυνάμεις ώστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι οικονομικές σας προσδοκίες. Από την Κυριακή θα έχετε ακόμη ένα σύμμαχο στο πλευρό σας καθώς ο Ερμής προχωρά στους Διδύμους. Ο Ερμής αφορά στο μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών δραστηριοτήτων και επαφών μας και είναι σημαντικό να βρίσκεται σε ένα θετικό προς το δικό μας ζώδιο. Έτσι λοιπόν θα καταλάβετε μεγάλη διαφορά στην επικοινωνία με τους άλλους, η κρίση σας θα δουλεύει ρολόι, ενώ θα έχετε και περισσότερες εξελίξεις. Η επιρροή του είναι βοηθητική πέρα από τα θέματα της επικοινωνίας και στις μετακινήσεις, τα ταξίδια αλλά και τις σπουδές. Την ίδια μέρα ο Πλούτωνας απομακρύνεται από το ζώδιο σας που έκανε μια προσωρινή πτήση από τον Μάρτιο μέχρι τώρα. Οπισθοχωρεί ανάδρομος στον Αιγόκερω μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό σαφώς θα ανακουφίσει προσωρινά έστω τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου και θα σας δώσει τον χρόνο που απαιτείται για να προετοιμαστείτε καλύτερα ψυχολογικά για τα επόμενα χρόνια που θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments